Détár Enikő Hungary's Got Talent Gigi Rékasi Eszter szereplés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő szerint lánya a Hungary's Got Talentben előadott produkciójával Rékasi Károlynak és neki, vagyis szüleinek akart üzenni. 

"Gigi okos lány. Másképp fityiszt mutathatott volna nekünk, a világnak, ő azonban a mi nyelvünkön akart üzenni. (...) Pontosan tudta, mit csinál. Ez is része lehetett a köldökzsinór elvágásnak" - mondta a Story magazinnak Détár Enikő, aki azt is elismerte, a színpadhoz ennél több kell. A gyönyörű színésznő szerint nem kellett volna elengednie túl korán a lánya kezét. "Most jöttem rá, hogy van, amit nem tanítottam meg neki" - tette hozzá.

Forrás: MTI

Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: nem sikerült lenyűgöznie a zsűrit Rékasi Károlyék lányának a Hungary's Got Talentben. Esztert négy nemmel küldték el a műsorból formabontó produkciója miatt.

Nincs ma édesebb Mark Zuckerberg és terhes felesége fotójánálhttp://www.life.hu/csalad/20151104-mark-zuckerberget-es-terhes-feleseget-annie-leibovitz-fotozta.htmlA Facebook alapítója egy igazán gyönyörű fotón mutatta meg idilli családját: feleségét és a pocakjában lapuló kislányukat. A lenyűgöző képet a világhírű Annie Leibovitz készítette róluk. CsaládOrigoGeorge Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--Repül az idő: Sarolta hercegnő már fél éves http://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-lanya-sarolta-mar-fel-eves.htmlMár fél év telt el azóta, hogy a briteket egy kis hercegnővel ajándékozta meg Katalin hercegnő és Vilmos herceg. CsaládAFPMár nem hallgatnak a családon belüli erőszak áldozatai - Egyre több a feljelentéshttp://www.life.hu/csalad/20151026-egyre-tobb-a-feljelentes-a-csaladon-beluli-eroszak-miatt.htmlÉrzékelhetően több áldozat fordul a hatóságokhoz azóta, hogy a családon belüli erőszak önálló tényállássá vált - nyilatkozta a Magyar Hírlapban Galajda Ágnes, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, a Bírónők Egyesületének elnöke. CsaládThinkstockTestvérviszály: Pippa Middleton nagyon megorrolt Katalin hercegnérehttp://www.life.hu/csalad/20151104-katalin-hercegne-es-huga-pippa-middleton-csunyan-osszevesztek.htmlCsúnya testvérháború keseríti meg a Middleton család mindennapjait: Pippa állítólag nagyon megorrolt nővérére, Katalin hercegnőre. A veszekedésben édesanyja is a hercegné húga mellé állt. Család--Hajdú Péter: "Nem vagyok oda az ötletért, hogy tovább bővüljön a család"http://www.life.hu/csalad/20151015-hajdu-peter-nem-szeretne-harmadik-gyereket.htmlMeglepő kijelentést tett Hajdú Péter, aki a Story magazinban árulta el: felesége, Sarka Kata szeretné, ha egy harmadik gyerekkel bővülne a család, ő és csemetéik viszont nem rajonganak az ötletért. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.