Nem sikerült lenyűgöznie a zsűrit Rékasi Károlyék lányának a Hungary's Got Talentben

MTI / Kallos Bea -
Détár Enikő Rékasi Eszter RTL Klub Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas lépésre szánta el magát Rékasi Károly és Détár Enikő lánya, Rékasi Eszter, aki úgy döntött, a Hungary's Got Talent színpadán bizonyít énektudásával. Sajnos produkciója nem nyerte el a zsűri tetszését. 

Tehetségét szerette volna bizonyítani Rékasi Eszter, aki a műsor felvételén azt is elárulta, nagyon nehéz volt ismert szülők árnyékában felnőnie, megviselte, hogy sokszor azt érezte, rá csak a szülei miatt kíváncsiak. Többek közt azért is érkezett a Hungary's Got Talent színpadára, hogy bizonyítson: megmutassa, neki is sikerül majd művészként érvényesülnie.

MTI / Kallos Bea

Erőteljes vehemenciával előadott táncos-énekes produkciója azonban sajnos nem nyűgözte le a zsűrit, melynek tagjai azt tanácsolták Eszternek, csiszoljon még énektudásán, vagy hovatovább, ne gondolkozzon művészeti karrierben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.