Ugye te is emlékszel Carrie grandiózus gardóbjára, amelyet Big új ottonukban építetett cipőmániás feleségének? Ilyen hatalmas cipősszekrények azonban egyáltalán nem csak a filmekben léteznek: Hollywood legnagyobb dívái is büszkélkedhetnek Carrie Bradshawt megszégyenítő tárolókkal.

Mariah Carey 

Melyik nő ne vágyna egy olyan szobára, ahol szebbnél szebb cipők sorakoznak a polcokon. Mariah Carey otthonában ez az álom valósággá vált, hiszen az énekesnőnek egy külön helyisége van a házban csak a cipőinek. Az énekesnő állítása szerint több, mint 1000 pár cipellője van. Az alábbi képet Instagram-oldalán osztotta meg, a fotó mellé csak ennyit írt: "A kedvenc szobám a házban".

Forrás: AFP, MTV Cribs

Eva Longoria

Eva Longoria nem csak a Született feleségekben, hanem a valóságban is a divat megszállotja. Hatalmas gardróbja telis-tele van szebbnél szebb ruhákkal és cipelőkkel. Eva a legendás Birkin táska gyűjteményére is nagyon büszke.

Forrás: Robert Erdmann/InStyle

Christina Aguilera

A faltól-falig polcrendszeren akár könyveket is tárolhatna... De az aranytorkú énekesnő valószínűleg jobban szeret öltözködni, mint olvasni. A helyiség elég barbie-s hatást kelt a rózsaszín falakkal, a bordó bársonyfüggönyök pedig budoár hangulat kölcsönöznek neki. a budoár hangulat az oldalra kötött bársonyfüggöny után keződik. Nem aprózta el, az biztos.

Forrás: InStyle

Jessica Alba

A gyönyörű színésznő sem veti meg a cipőket, de ő azért - az előbbi nagyasszonyokhoz képest - jóval visszafogottabb gardóbbal is beérte. Semmi csicsa, vagy giccs, csak a mérhetetlen mennyiségű márkás cipellő.

Forrás: InStyle