Carrie Bradshaw elbújna szégyenében - Grandiózus gardróbok

luxus Christina Aguilera szekrény ruhatár Mariah Carey ruha cipő Eva Longoria Jessica Alba Szex és New York Carrie Bradshaw gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye te is emlékszel Carrie grandiózus gardóbjára, amelyet Big új ottonukban építetett cipőmániás feleségének? Ilyen hatalmas cipősszekrények azonban egyáltalán nem csak a filmekben léteznek: Hollywood legnagyobb dívái is büszkélkedhetnek Carrie Bradshawt megszégyenítő tárolókkal.

Mariah Carey

Melyik nő ne vágyna egy olyan szobára, ahol szebbnél szebb cipők sorakoznak a polcokon. Mariah Carey otthonában ez az álom valósággá vált, hiszen az énekesnőnek egy külön helyisége van a házban csak a cipőinek. Az énekesnő állítása szerint több, mint 1000 pár cipellője van. Az alábbi képet Instagram-oldalán osztotta meg, a fotó mellé csak ennyit írt: "A kedvenc szobám a házban".

Forrás: AFP, MTV Cribs

Eva Longoria

Eva Longoria nem csak a Született feleségekben, hanem a valóságban is a divat megszállotja. Hatalmas gardróbja telis-tele van szebbnél szebb ruhákkal és cipelőkkel. Eva a legendás Birkin táska gyűjteményére is nagyon büszke.

Forrás: Robert Erdmann/InStyle

Christina Aguilera

A faltól-falig polcrendszeren akár könyveket is tárolhatna... De az aranytorkú énekesnő valószínűleg jobban szeret öltözködni, mint olvasni. A helyiség elég barbie-s hatást kelt a rózsaszín falakkal, a bordó bársonyfüggönyök pedig budoár hangulat kölcsönöznek neki. a budoár hangulat az oldalra kötött bársonyfüggöny után keződik. Nem aprózta el, az biztos.

Forrás: InStyle

Jessica Alba

A gyönyörű színésznő sem veti meg a cipőket, de ő azért - az előbbi nagyasszonyokhoz képest - jóval visszafogottabb gardóbbal is beérte. Semmi csicsa, vagy giccs, csak a mérhetetlen mennyiségű márkás cipellő.

Forrás: InStyle
Ház a kísértethegyen - Így lesz az enyészeté egy káprázatos szállodahttp://www.life.hu/otthon/20151103-hotel-del-salto-elhagyatott-szalloda-kolumbiaban.htmlFestői környezet, kísérteties hangulat - a nyüzsgő, fényűző szállodából néhány év alatt valódi szellemkastély vált. Ismerd meg a kolumbiai Hotel del Salto történetét. Otthon--Egy szoba, ami megmentheti az életedhttp://www.life.hu/otthon/20151104-panikszszoba-a-valosagban-biztonsagi-szobat-csinaltatott-george-clooney.htmlUgye te is emlékszel a Pánikszoba című thrillerre? A filmben Jodie Foster és Kristen Stewart korszerű belső bunkerbe menekül New York-i lakásukban, amikor betörők zavarják meg a nyugalmukat. A film középpontjában található pánikszoba egyáltalán nem a képzelet szüleménye, a tehetősebbek között egyre többen ruháznak be egy úgy nevezett biztonságos szobára. Otthon--Csendes gyilkos az otthonodban - Vedd fel a harcot a penésszelhttp://www.life.hu/otthon/20151102-penesz-a-lakasban-igy-elozd-meg-hazi-praktikakkal.htmlLakhatsz panelben vagy családi házban, lehet otthonod régi vagy új építésű, az a fránya penész szinte bárhol lecsaphat. Sokan csak egy kellemetlen esztétikai problémának gondolják, és nem igazán törődnek vele, pedig bizony komoly egészségkárosodást is okozhat. Irtsd ki a penészt egyszerű házi praktikákkal!OtthonThinkstockTakarékossági tippek a fűtési szezonra http://www.life.hu/otthon/20151102-takarekossagi-tippek-a-futesi-szezonra.htmlItt van az ősz, itt van újra – kezdődhet a fűtési szezon! Ha nem akarod, hogy a gatyád is rámenjen a fűtésszámlák kifizetésére, akkor fogadd meg alábbi tippjeinket!OtthonThinkstockSztárok, akiknek az otthonában kísértetek kísértenekhttp://www.life.hu/otthon/20151026-sztarok-otthonaban-szellemek-kisertetek-laknak.htmlA közelgő halloween alkalmából összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik laktak már szellemjárta házban, és be is számoltak rajongóiknak a természetfeletti élményeikről. Borzongásra felkészülni! OtthonAFPCsokit, vagy csalunk! - Filléres halloweendekorációkhttp://www.life.hu/otthon/20151022-olcso-filleres-csinald-magad-halloween-dekoracio.htmlBár még van egy hetünk halloweenig, jó, ha időben elkezdesz a dekoráción gondolkodni! Ha idén te is egy rémisztő halloweenbulival búcsúztatod az októbert, akkor az alábbi olcsó, mégis látványos dekorációkkal könnyedén félelmetes hangulatot teremthetsz otthon. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.