Meglepő titok derült ki Cristiano Ronaldóról

Forrás: AFP/Javier Soriano -
édesanya Cristiano Ronaldo focista Real Madrid abortusz terhesség-megszakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot megdöbbentő hírt a Real Madrid jóképű sztárjának édesanyja, Maria árulta el egy nemrég forgatott dokumentumfilmben. 

Hamarosan a mozikba kerül Cristiano Ronaldo életéről készült dokumentumfilm Ronaldo címmel, amelynek egyik különlegessége, hogy olyan dolgokat tudhatunk meg a világ legjobb focistájává koronázott játékosáról, amelyekről eddig még talán sosem esett szó.

Forrás: AFP/Javier Soriano

A Daily Mail szerint például kiderül, hogy iszákos apja és a köztük lévő feszült viszony ösztönzi Ronaldót arra, hogy minél jobb apja legyen 5 éves fiának (aki egyébként apja nyomdokaiba akar lépni, és focista szeretne lenni), akinek édesanyja kilétét továbbra sem árulják el. Kiderül továbbá, hogy Cristiano Ronaldo életének legfontosabb hölgye nem más, mint édesanyja, Maria, aki a felvételeken vallotta be, mennyit vívódott, hogy megtartsa-e gyermekét, vagy elvetesse.

Visszakaphatja-e édesanyja a Miskolcon magára hagyott gyermekét, Gerzsont?http://www.life.hu/csalad/20151027-a-miskolcon-talalt-kisfiu-neveloszulokhoz-kerult-kerdeses-hogy-visszakaphatja-e-edesanyja.htmlHiába került elő néhány nappal ezelőtt a 2 és fél éves Gerzson édesanyja, a fiút a gyermekvédelmi szolgálat nevelőszülők gondjaira bízta. Kérdéses, hogy visszakaphatja-e az anya a gyermeket. CsaládOrigoHorgas Eszter lánya: „Nem nagyon tudom, mi az apa fogalma"http://www.life.hu/csalad/20151105-horgas-eszter-lanya-somogyi-lili-nem-tudja-mit-jelent-az-apa-fogalma.htmlA világhírű fuvolaművész egy bántalmazó házasságot hagyott ott, amikor elvált Somogyi Istvántól. Lányai, Anna és Lili arról meséltek a Fókusz riporterének, hogyan élték meg ezt a nehéz időszakot. Család--Ilyen az élet Angelina Jolie oldalán: Brad Pitt őszintén vallott házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20151029-brad-pitt-szinesz-oszinten-vallott-hazassagarol-angelina-jolie-rol-es-csaladi-eleterol.htmlElismert színész, 6 gyerek büszke édesapja és övé a világ egyik leggyönyörűbb nője – Brad Pitt a V magazinnak adott interjújában avatta be az olvasókat, milyen az élet Angelina Jolie oldalán. Család--De édes! Megmutatta kisfiát Lucy Liuhttp://www.life.hu/csalad/20151103-lucy-liu-szineszno-eloszor-mutatta-meg-nemreg-szuletett-kisfiat-rockwell-lloyd-liut.htmlA 46 éves színésznő közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak ennivaló kisfiát, Rockwell Lloyd Liut. Család--Állítják: ikreket vár Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/csalad/20151029-katalin-hercegne-terhes-es-ikreket-var.htmlAz OK! magazin egyik forrása szerint Cambridge hercegnéje ismét terhes, ráadásul rögtön két új taggal fog bővülni a brit királyi család. Család--Nem akar balhés válást Halle Berry és Olivier Martinezhttp://www.life.hu/csalad/20151030-halle-berry-szineszno-es-olivier-marinez-nem-akarnak-balhezni-a-valasuk-alatt.htmlA színészházaspár közös gyermekük miatt igyekszik minél békésebb úton rendezni ügyeiket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.