Az egész világot megdöbbentő hírt a Real Madrid jóképű sztárjának édesanyja, Maria árulta el egy nemrég forgatott dokumentumfilmben. 

Hamarosan a mozikba kerül Cristiano Ronaldo életéről készült dokumentumfilm Ronaldo címmel, amelynek egyik különlegessége, hogy olyan dolgokat tudhatunk meg a világ legjobb focistájává koronázott játékosáról, amelyekről eddig még talán sosem esett szó.

Forrás: AFP/Javier Soriano

A Daily Mail szerint például kiderül, hogy iszákos apja és a köztük lévő feszült viszony ösztönzi Ronaldót arra, hogy minél jobb apja legyen 5 éves fiának (aki egyébként apja nyomdokaiba akar lépni, és focista szeretne lenni), akinek édesanyja kilétét továbbra sem árulják el. Kiderül továbbá, hogy Cristiano Ronaldo életének legfontosabb hölgye nem más, mint édesanyja, Maria, aki a felvételeken vallotta be, mennyit vívódott, hogy megtartsa-e gyermekét, vagy elvetesse. 

Meg akartam szakíttatni a terhességemet, de Isten nem akarta, hogy ez történjen.Ronaldo olykor viccesen meg is jegyzi, hogy bár nem akartam, hogy megszülessen, így alakult, és ennek ellenére mindenben segíteni fog életem végéig" - mondja el Maria.