David Beckham új barátokat szerzett Nepálban

Forrás: instagram.com/davidbeckham -
dokumentumfilm David Beckham fotó focista diák Nepál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focilegenda éppen Nepálban tartózkodik egy dokumentumfilm forgatása kapcsán. Persze ott is akadnak bőven rajongói a 40 éves, aranyszívű focilegendának. 

Még David Beckhamnek is akadnak olyan fiatal és szemtelen rajongói, mint a nepáli iskola diákjai. Persze nem kell rosszra gondolni, csak egy kis csintalanságról van szó.

David Beckham új barátai társaságában Forrás: instagram.com/davidbeckham

A 40 éves focista nepáli útját az Instagramon is dokumentálja, ahol az egyik képen kisdiákokkal pózol - miközben az egyikük szamárfület mutat David és egy másik osztálytársa feje fölött.

Kislánya rajzát tetováltatta magára David Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20151029-kislanya-rajzat-tetovaltatta-magara-david-beckham.htmlEddig is tudtuk, hogy David Beckham a világ egyik legcukibb apukája lehet, de ez most ismét bebizonyosult. CsaládAFPÍgy mi is szívesen birkóznánk David Beckhammel!http://www.life.hu/csalad/20151019-david-beckham-es-fia-sajat-otthonukban-bunyoztak-errol-foto-is-keszult.htmlCuki családi képpel leptett meg minket a világhírű sztárfocista, és fia a hétvégén. A fiúk együtt bolondoztak, és püfölték egymást, természetesen csak játékból. CsaládOrigoDavid Beckham fiának címezte új tetkójáthttp://www.life.hu/csalad/20150831-david-beckham-fianak-brooklyn-cimezte-legujabb-tetovalast.htmlA szexi exfocista újabb tetoválást csináltatott, amit rögtön meg is mutatott Instagram oldalán.CsaládAFPDavid Beckham fia örökölte apja vagányságát - Ő is motorra pattant!http://www.life.hu/csalad/20150824-david-beckham-kozepso-fia-motorra-pattant.htmlDavid Beckham igazi álompasi ehhez kétség sem fér. Úgy tűnik, a gyermekei is tovább viszik a szülők nagyszerű génjeit, és igazi nőcsábászok lesznek. CsaládOrigoDavid Beckham cuki gyerekfotóitól teljesen odavagyunk: Íme a csemeték!http://www.life.hu/csalad/20150823-david-beckham-cuki-gyerekfotoitol-teljesen-odavagyunk-ime-a-csemetek.htmlAkárhogy is, David Beckham nem veszít szexisségéből. Annak ellenére mondjuk ezt, hogy közösségi oldalán egyre inkább gyermekei, sem mint formás teste kerülnek előtérbe. De amikor a srácairól posztol, akkor is imádjuk.Család--Ejha! David Beckhamnek a húga is irtó szexihttp://www.life.hu/csalad/20150710-david-beckham-testvere-joanne-beckham.htmlA sztárfocista húga igazi bombanővé változott az évek során. Joanne Beckham megszabadult súlyfeleslegétől és büszkén pózolt bátjya mellett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.