Négy éve, hogy kibővült Majkáék családja - Boldog szülinapot, Marián!

Majoros Marián Majoros Hajnalka család Dundika Majka Majoros Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Sziasztok, én Majoros Marián vagyok, és jelentem, megérkeztem" – írta Majoros Péter, alias Majka 2011.11.11-én a Facebook-oldalán. A kisfiú nem mindennapi születési dátumát csak hangsúlyozta, hogy délelőtt 11 órakor látta meg a napvilágot. 

"Nem tudatosan választottuk ezt a dátumot, az orvos erre írt ki bennünket" – vallotta akkor az újdonsült édesapa a szülés után néhány órával a Life.hu-nak. Majka és Dundika kisfia 4 kilóval született, és császármetszéssel jött a világra.

Forrás: Facebook/Majka Zenész/együttes

A kis Marián hamar meghódította az internetet. Azóta, hogy apukája az első képet kiposztolta róla a Facebook-oldalára, tömegek rajonganak érte. A kisfiú pedig le sem tagadhatná, hogy kinek a fia. A gyerkőc szinte a megszólalásig hasonlít rapper édesapjára.

Az eleven négyéves kisfiú, ha nem is születésnapjára, de hamarosan egy testvérkét is kap szüleitől. "Marián már várja a kistesóját, elmagyaráztuk neki, hogy hamarosan ketten lesznek. Beszél hozzá, simogatja, büszkén mutogatja a pocakomat. Még nevet nem találtunk a picinek, csak annyi biztos, hogy kisfiunk lesz"nyilatkozta nemrég a boldog anyuka.

Izgatottan várjuk hát a legifjabb Majoros világra jövetelét, a mai napra pedig sok boldogságot kívánunk a négyéves nagylegénynek és szüleinek! Nézd meg szülinapi galériánkat!

/1511/Csod_20151110182013

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.