Majoros Hajnalka: "Egy darabig azt hittük, ikreink lesznek"

Forrás: Majka / Facebook -
ikrek terhesség Majoros Hajnalka Majka ikerszülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: második gyermeküket várják Majkáék, és mára az is kiderült, hogy a csemete kisfiú lesz. Egy darabig azonban úgy tűnt, nem egyedül érkezik. 

Majka szerint az Ezek megőrültek! forgatásának köszönheti második kisfiát is, mivel mindig emberi időben tudott a munkából hazaérni.

Forrás: Majka / Facebook

A pár csaknem két évig próbálkozott, és sokszor már az is megfordult a fejükben, hogy nem lehet újabb gyerekük. "Már úgy voltunk vele, hogy a Jóisten nem akarja, de valahol mégis bíztunk benne, hogy előbb-utóbb úgyis összejön" - mondta a Story magazinnak Majka, akitől újra Hajnalka vette át a szót: "Tudtam, hogy mindketten egészségesek vagyunk, csak Peti annyit dolgozott, és olyan rendszertelen volt az időbeosztása, hogy alig volt alkalmunk együtt lenni (...). Az amerikai út előtt egy héttel tudtam meg, hogy babát várok". A pár azt is elárulta, egy ideig úgy tudták, ikreik lesznek.

"Két embrió is megtapadt, ám az egyik rövidesen felszívódott. Az orvosom szerint ez sok párnál előfordul. Peti családjában egyébként különösen gyakoriak az ikerterhességek. (...) Amikor kiderült, hogy egy embrió maradt meg, azt mondtuk, az élet akarta így" - tette hozzá Hajnalka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.