Testsúlya felére fogyott, mert felhagyott évi 5000 keksz megevésével

Forrás: Facebook/Nicola Russel -
fogyás évek keksz testsúly életmód változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves Nicola Russell több, mint 5000 kekszet evett meg évente. Hirtelen úgy döntött, leteszi a cukros édességet, aminek meg is lett az eredménye.

76 kilót fogyott a 139 kilós Nicola Russell, aki függője volt a cukros édességeknek. A kétgyermekes édesanya meglátta magát egy pizsamás fotón, és annyira elszörnyedt, hogy dobta a nassolnivalókat. Nyomorultnak érezte magát, és egyik napról a másikra egészségesebb életmódba kezdett. Nagy túlsúlya ellenére az edzésre is rávette magát.

Forrás: Facebook/Nicola Russel

Szeretne gyerekeinek is példát mutatni, egészséges étkezésre neveli őket. Büszke arra, hogy mostanra csupán 63 kilót nyom. Az átváltozása lenyűgöző, itt megnézheted az előtte-utána fotókat.

Vujity Tvrtko segítséget kért Rubint Rékától és Schobert Norberttől http://www.life.hu/ez-zsir/20151109-vujity-tvrtko-rubint-rekat-kerte-meg-hogy-segitsen-egy-baratjan-a-vegeredmeny-dobbenetes.htmlA népszerű műsorvezető egy barátjának szeretett volna segíteni, ezért kért tanácsot a fitneszházaspártól. A hölgy már 18 kilót fogyott! Ez Zsír!OrigoViszlát, tunyaság - jöhet a kihívás?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-a-kihivas-teljesitese-jogaiskola-ezt-erdemes-gyakorolni.htmlHa vannak álmaid, amelyek megvalósítható és jól körülhatárolható célokként is megfogalmazhatóak, már egy lépést tettél a boldogság és siker felé. Azonban előfordulhat, hogy elveszted a motivációt, nem fejlődsz, beleszürkülsz a hétköznapokba. Ilyenkor kell valami, ami felráz, mondjuk egy kihívás! Ez Zsír!ThinkstockTényleg kell rettegnünk a vörös hústól?http://www.life.hu/ez-zsir/20151106-voros-hus-egyuk-vagy-ne-mit-mond-a-szakerto.htmlHetek óta arról szólnak a hírek, miért is kellene tartózkodnunk a vörös hús fogyasztásától. Korábban is nemegyszer hívták fel a figyelmet a szakemberek arra, hogy a fehér húsok, a csirke, a pulyka sokkal jobb az egészségnek, mint mondjuk a marha. No de mit tehet az ember, ha szívesebben választ marhasteak-et grillcsirke helyett? Tényleg ennyire veszélyes lenne a vörös hús? Ez Zsír!--Levegőt! - Fussunk egy egészségesebb környezetérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151105-klimafutas-egy-elhetobb-bolygoert-osszefogas-esemeny-sportolok.htmlHét napon keresztül 700 kilométert futnak ultrafutók, sportolók, orvosok, olimpiai bajnokok, iskolások és gyermekek a Klímafutás az élő bolygóért esemény keretén belül. November 27-én Budapesten bárki csatlakozhat a figyelemfelhívó futás utolsó kilométereire! Videónkból kiderülnek a részletek. Ez Zsír!ThinkstockÓrákat ülsz a gép előtt? 5 perc edzés az irodában simán belefér!http://www.life.hu/ez-zsir/20151104-edzes-es-a-gerinc-atmozgatasa-az-irodaban-nagy-amarilla-gerinctrener-gyakorlatai.htmlEgyre többet fáj a hátad, küzdesz a visszerekkel, de alig van időd edzeni? A számítógép előtt ülve is simán átmozgathatod magad! Nemrég Nagy Amarilla gerinctréner mutatott be nekünk 5 pofonegyszerű irodai gyakorlatot, most következzen a folytatás! Ez Zsír!--Lily Aldridge elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki Victoria's Secret angyal lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-lily-aldridge-modell-elarulta-mi-kell-ahhoz-hogy-valaki-victorias-secret-angyal-lehessen.htmlCsirke, zöldség és sok-sok edzés – a csodaszép modell kitálalt arról, hogyan készül a Victoria's Secret decemberi divatshow-jára.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.