Melissa White éppen barátnője, Bernadette Behan menyegzőjének napján került kórházba a vártnál hamarabb érkezett kisbabája miatt. A menyasszony azonban tett róla, hogy Melissa is része legyen az esküvőjének – ahogyan ő is osztozni akart barátnője nagy pillanatán.

Melissa White a terhessége nyolcadik hónapjában járt, amikor a vártnál hamarabb megindult a szülése – éppen barátnője, Bernadette Beahan esküvőjének napján, amelyen koszorúslányként számított rá a menyasszony. 

Forrás: Talitha Rice Photography

Amikor felhívott, 5 percen át csak sírtunk. Nagyon örültem neki és a párjának is, ugyanakkor szomorú voltam, hogy nem tud velünk együtt készülődni – magyarázta a The Moterhishnek Bernadette, aki végül úgy döntött, átszervezi élete nagy napját. A menyasszony beszélt barátnőjével, és a kórházba mentek a többi koszorúslánnyal és az esküvői fotósával, hogy néhány kép erejéig együtt ünnepelhessék mindkettőjük nagy pillanatát. Mindig azt mondom a pároknak, hogy az esküvő napján nincsenek szabályok. Mindenkinek azt kell tennie, amit szeretne – magyarázta a fotós, Talitha Rice. Még több képért kattints ide!

Lépésről lépésre: így készülj fel életed nagy napjára!
Az esküvőszervezés nem könnyű dolog, pláne, ha a menyasszony maga vállalkozik rá, méghozzá munka mellett. Íme, a Life.hu tippjei.