Merész! Meztelenül pózolt a Victoria's Secret színfalai mögött Elsa Hosk

modell divatbemutató divatshow Victorias Secret Elsa Hosk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd származású modellt egy szál semmiben fényképezték le a nagyszabású divatshow kulisszái mögött. 

Míg más modellek büszkén mutogatják magukat a Victoria's Secret csodaszép fehérneműiben, addig Elsa Hosk a jelek szerint mindenfajta ruhanemű nélkül is remekül boldogul a világhírű márka színfalai mögött. A szó legszorosabb értelmében.

Forrás: Instagram/Elsa Hosk

A svéd modell Instagram-oldalán osztotta meg az itt is látható fényképet, amelyet feltehetően a divatshowra való készülődés pillanataiban lőhettek róla. Elsa egyike azon VS angyaloknak, aki korábban elmondta: szerinte készen áll a világ arra, hogy plus-size modellek lépjenek a márka kifutójára.

Elképesztő! Félmeztelenül, rajzolt puncival és pénisszel mentek kifutóra a modellekhttp://www.life.hu/trend/20151022-ronaldo-fraga-divatbemutatojan-felmeztelenre-vetkoztek-a-modellek.htmlÚjabb meglepő divatshow-ról számolhatunk be, amelynek a megálmodója Ronaldo Fraga. A tervező a Sao Paulo-i divathéten mutatta be új kollekcióját. Trend--Kiderült! Ezt eszik a Victoria's Secret modelljei a backstage-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151111-mit-esznek-a-victorias-secret-modelljei-a-backstage-ben.htmlHónapokon át tartó szigorú diétával és kemény edzésekkel érik el az álomalakot a Victoria's Secret angyalai, ám az energiára még nekik is szükségük van ahhoz, hogy végigcsinálják a show-tEz Zsír!NorthfotoMi egy modell életének legboldogabb pillanata? Gigi Hadid most elárulja!http://www.life.hu/trend/20151030-gigi-hadid-modellt-bevalasztottak-a-victorias-secret-showba.htmlA 20 éves modell Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt: beválasztották a Victoria’s Secret show-ba.Trend--Gigi Hadidot kétszer utasította el a Victoria's Secret, ám harmadszorra megcsináltahttp://www.life.hu/trend/20151111-gigi-hadid-modellt-ketszer-utasitotta-el-a-victorias-secret-harmadszorra-felvettek.htmlA 20 éves modellnek egy álma vált valóra azzal, hogy kedden végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka kifutóján. Trend--Lily Aldridge elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki Victoria's Secret angyal lehessenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151104-lily-aldridge-modell-elarulta-mi-kell-ahhoz-hogy-valaki-victorias-secret-angyal-lehessen.htmlCsirke, zöldség és sok-sok edzés – a csodaszép modell kitálalt arról, hogyan készül a Victoria's Secret decemberi divatshow-jára.Ez Zsír!OrigoÉveken át félrediagnosztizálták a Lyme-kóros fitneszmodellthttp://www.life.hu/drlife/20151110-jessica-bennett-lyme-koros-fitneszmodellt-es-uzletasszonyt-eveken-at-felrediagnosztizaltak.htmlJessica Bennettnek nem csupán a karrierje ment tönkre, hanem az egészsége is: a 31 éves fitneszmodell és üzletasszony szervezete teljesen legyengült orvosai gondatlansága miatt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.