Súlyos ok miatt gondolkodott a szakításon Gisele Bündchen

Forrás: AFP/John Lamparski -
Gisele Bündchen exbarátnő terhes Tom Brady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Tom Brady felesége őszintén megvallotta, melyik időszak volt a legnehezebb a kapcsolatukban, amikor kis híja volt annak is, hogy szakítsanak.

A sztárpár 2006 decemberében kezdett el randizgatni, és minden jól alakult, amíg 2007 elején ki nem derült, hogy Tom Brady exe, a színész, Bridget Moynahan terhes. „Azt sem tudtam, mit csináljak. Legszívesebben kiszaladtam volna a világból. Gondolj bele, hogy találkozol életed férfijával, aki minden szempontból nagyszerű, és kiderül, hogy éppen egy másik nő várja az ő gyermekét” - mondta Gisele, a világ legjobban kereső modellje.

Forrás: AFP/John Lamparski

A híresség saját bevallása szerint rengeteget küzdött ezzel a dologgal, de végül próbálta magát túltenni rajta. Gisele Bündchen és Tom Brady 2009-ben összeházasodtak, két gyerekük született, és a vissza-visszatérő pletykák ellenére azóta is együtt vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.