Katy Perry újragondolta a mikulásszerkót

Forrás: H&M -
karácsony Katy Perry ünnep ruha mikulás összeállítás szerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejtsd el a ciki karácsonyi pulóvereket és a jól bevált télapójelmezre hajazó öltözékeket: az énekesnő egy ismert ruhamárka kampányában mutatja meg, mit viselj az ünnepek alatt.

Még 3 hetünk van advent első vasárnapjáig, Katy Perry azonban már most karácsonyi lázban ég.

Forrás: H&M

Az énekesnő, akit a Forbes magazin idén megválasztott az év legjobban kereső női előadójának, most bebizonyítja, hogy az ünnepi ruha nem jelent egyet az unalomig ismételt norvégmintás pulóverekkel és a fekete-piros összeállításokkal.

Forrás: H&M

Imádnivaló!

1 ruha, 4 szett - éld túl 1 ruhával az ünnepeket!

Nincs kedved az ünnepek előtt új göncök után kajtatni, de szeretnél a topon lenni? Mindig jó, ha van a szekrényedben 1-2 alapdarab, de ne feledd, a kisfeketén túl is van élet. A Life.hu itt ki is választott egyszerű, bordó miniruhát, hogy megmutassuk, többféleképp is variálhatod, csak a kiegészítőkön múlik a dolog!
Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigoTe láttad már Madonna és Katy Perry fura párzási táncát?http://www.life.hu/sztarok/20151030-madonna-es-katy-perry-furan-tancoltak-egyutt.htmlMadonna és Katy Perry egyedül is képesek hatásvadász, vicces, túl szexi vagy más módon emlékezetes produkciókat színpadra vinni. Na, de mi történik, ha a két őrült díva együtt áll színpadra. TV + Sztárok--Megható karácsonyi reklámon zokog az internet - Videó!http://www.life.hu/kult/20151106-ez-a-karacsonyi-reklam-lattan-neked-is-kicsordul-a-konnyed-meghato-video.htmlMinden évben alig várjuk John Lewis ötletes, és legtöbbször igencsak könnyeket fakasztó karácsonyi reklámszpotjait. Idén egyenesen a Holdra repülünk! KultOrigoHoppá! Sting és Katy Perry összeálltakhttp://www.life.hu/kult/20151017-sting-es-katy-perry-a-meditacio-oktatasaert-enekelnek.htmlMindkét énekes színpadra lép egy New York-i jótékonysági koncerten, amelynek célja a meditáció oktatásának támogatása. Kult--Kiderült: karácsonykor van a legnagyobb esélye a teherbeesésnekhttp://www.life.hu/csalad/20151031-kiderult-hog-ykaracsonykor-van-a-legnagyobb-eselye-a-teherbeesesnek.htmlDecemberi fogantatás esetén nagyobb a siker esélye – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a szeptemberi szülések gyakoriságának evolúciós oka lehet.CsaládThinkstockKiderült! Ilyen színű Katy Perry haja eredetileghttp://www.life.hu/trend/20151009-ilyen-szinu-katy-perry-haja-eredetileg.htmlKaty Perry haját a szivárvány minden színében láttuk már pompázni, de azt eddig nem tudtuk, milyen színű eredetileg. Valószínűleg már ő maga sem tudja pontosan. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.