Katy Perry 42 milliárdot keresett egy év alatt

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Katy Perry Beyoncé énekesnő bevétel sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő igazi világsztárokat utasított maga mögé. Az elmúlt esztendőben 135 millió dollárt keresett, így a Forbes magazin első helyén végzett. 

Második helyen a 25 éves popdíva, Swift végzett 80 millió dollárral, a képzeletbeli trón harmadik fokára pedig az r'nb koronázatlan királynője, Beyoncé került, mindössze 54 millió dollárral. A top tízes listában ott található még Britney Spears, Jennifer Lopez, és Rihanna is, de ők összesen nem kerestek annyit, mint Perry egyedül. - írja a StarWipe.

Forrás: AFP/Valerie Macon
A Maradj talpon!-ban elhunyt Kinga édesanyja nem hagyja annyiban lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-a-maradj-talpon-musorban-elhunyt-cukorbeteg-kinga-edesanyja-nem-hagyja-annyiban-lanya-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt. TV + Sztárok--Gyászol a sportoló! Elhunyt Erdei Zsolt édesanyja!http://www.life.hu/sztarok/20151106-erdei-zsolt-bokszolo-edesanyja-gizi-neni-elhunyt.htmlErdei Zsolt édesanyja elképesztő erőkkel küzdött a gyilkos kór ellen, szervezete szeptember végén azonban feladta a küzdelmet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTóth Vera: ”A pasim imád gyömöszölni”http://www.life.hu/sztarok/20151106-toth-vera-maganelete-ma-mar-kiegyensulyozott.htmlSúlyos lelki válságon van túl Tóth Vera, aki újabb részleteket árult el arról, hogyan élte meg a mélypontot, és hogyan jutott el a boldogságig. TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--Király Viktor: "Imádom Gwen Stefanit és nem vagyok hajlandó izgulni"http://www.life.hu/sztarok/20151105-kiraly-viktor-imad-gwen-stefanival-dolgozni-a-the-voice-musoraban.htmlJavában készül a jövő heti megméretésre Király Viktor, ugyanis először szerepel majd az amerikai Voice élő adásában. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testvére, Linda lesz majd ott vele a nagy pillanatban.TV + Sztárok--Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életéthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-pikali-gerdanak-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-egy-16-eves-kamaszlannyal-kell-boldogulnia.htmlA színésznő nem mindennapi feladatott kapott: egy lázadó, 16 éves lánnyal kell boldogulnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.