Mihalik Enikő félmeztelenül napoztatja cicijeit a Karib-tengeren

Vakáció modell napozás pihenés Mihalik Enikő Karib-tenger Victorias Secret félmeztelen szabadság sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges magyar modell a Victoria's Secret show helyett egy barátnőjével élvezi vakációját egy egzotikus szigeten.

Mialatt nálunk még a novemberi meleg ellenére is elkél a kabát, addig Mihalik Enikő egy szál bikiniben élvezi jól megérdemelt pihenését a Karib-tengeren. A magyar modell, aki jelenleg New Yorkban él, a képmegosztó oldalára feltöltött fotói alapján remekül érzi magát, és még a monokinizésre is időt szakított.

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Mindeközben az egész divatvilág lázban ég a Victoria's Secret idei divatshowjától, amelyen Enikő idén nem vett részt, tavaly azonban ott volt az angyalok között: nézd meg itt, milyen gyönyörű volt!

Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Upsz! Mihalik Enikő anyaszült meztelen - fotó http://www.life.hu/intim/20151107-mihalik-eniko-teljesen-meztelen.htmlHoppá! Mihalik Enikő bevállalta! Teljesen meztelenül mutatta meg magát.IntimOrigoEllie Goulding megmutatta, neki is van cicije http://www.life.hu/intim/20151108-ellie-goulding-enekesno-nagyon-szexi-ruhat-viselt.htmlKitett magáért az énekesnő az NRJ Music Awards gálán. Jobban mondva, kitette, amit kellett... Intim--Mihalik Enikő dögös táncot lejtett Éder Krisztiánnak - Videó!http://www.life.hu/intim/20151026-mihalik-eniko-tancatol-elallt-a-lelegzetunk-eder-krisztian-osztotta-meg-a-rajongokkal.htmlA szexi modell, és az énekesből lett fotós már egy jó ideje együtt élnek New York-ban. A fiatalok a jelek szerint nagyon jól megvannak, melyről most egy videó is készült. IntimOrigoMi az, ami még a meztelen ciciknél is jobb? Íme, az új Pirelli-naptár fotói!http://www.life.hu/trend/20151017-a-2016os-pirelli-naptarban-nincsenek-meztelen-cicik-helyette-karizmatikus-nok-szerepelnek-benne.htmlJól megszokhattuk már, hogy a Pirelli naptár a szexualitást, a meztelenséget, a szexi idomokat helyezi előtérbe – idén azonban váltottak. Trend--Mihalik Enikő csipkés fehérneműben szexiskedik a lépcsőn http://www.life.hu/intim/20151009-mihalik-eniko-a-lepcso-also-fokan-pozol-egy-szexi-fehernemuben-a-kameranak.htmlA gyönyörű modellről szinte hetente kaphatunk dögös fotókat, most pedig combfixben, és csipkés melltartóban pózol a kamerának. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.