Rétegesen, de kényelmesen - három szett szabadtéri edzéshez

séta testmozgás futás túrázás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hideg idő sem tarthat vissza attól, hogy a szabadban sportolj? Edzeni télen-nyáron kell, ilyenkor azonban fokozottabban érdemes figyelni a megfelelő öltözet kiválasztására. Ebben segítünk most!

A szabadban edzel ősszel és télen is?

Van pár dolog, amire érdemes a hidegben még jobban figyelni. A bemelegítést például nagyon fontos komolyan venni, a hidegben ugyanis az izmoknak, ízületeknek is több idő kell ahhoz, hogy ráhangolódjanak az edzésre. Emellett a folyadékpótlás is nagyon fontos, illetve a bőr megfelelő védelme. ITT szakértő segítségével össze is szedtük, mire érdemes még figyelni.

Futásra fel!

A biztonságos futócipő kiválasztása nagyon fontos, emellett arra is figyelj, hogy olyan szettet viselj, amiben kényelmesen tudsz mozogni.

1. F&F 4390 forint 2. H&M 9490 forint 3. Helly Hansen 26.990 forint 4. Nike 110 euró 5. Puma 7 euró 6. Decathlon 1790 forint

Pattanj biciklire!

A biciklit télen sem feltétlenül kell a garázsba száműzni, csak arra ügyelj, hogy a ruhád bírja a szelet, az esőt, a fejedet pedig mindenképp védd a hidegtől!

1. Decathlon 9990 forint 2. Reebook 3. H&M 8990 forint 4. Decathlon 1690 forint 5. Helly Hansen 11.990 forint

A túra is remek mozgás!

Ha rendszeresen járod az erdőket, jól tudod, a túrázás után is lehet bizony izomláza az embernek. Itt nem árt nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő túracipő kiválasztására, és mivel ez nem olyan intenzív edzés, mint mondjuk a futás, egy hátizsák is jól jön majd a többórás séta alatt.

1. Decathlon 6490 forint 2. H&M 5990 forint 3. Helly Hansen 17.990 forint 4. Adidas Pig Shoes 12.990 forint 5. Timberland 110 dollár

Támogatott tartalom

10 „szuperétel", amivel feldobhatod az étrendedethttp://www.life.hu/ez-zsir/20151113-tiz-szuperetel-amivel-feldobhatjuk-etrendunket.htmlTe hiszel a szuperételekben? Manapság egyre nagyobb divat néhány dolgot szuperélelmiszernek kikiáltani, ám azt nem árt tudni, hogy ezek nem fognak csodát tenni. Fogyasszd őket bátran, de figyelj a kiegyensúlyozott tápálkozsára - íme a most legdivatosabb 10 szuperétel. Ez Zsír!--A bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-hiressegek-akiknek-nagyon-eros-a-felsoteste-a-sztarvilagban.htmlA testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet... Ez Zsír!AFPEljött a benti sportok ideje - 4 edzésmódszer, ami biztosan hódít idénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151030-benti-mozgasformak-a-hideg-ido-miatt.htmlKint egyre hidegebb van, és bár imádsz futni, biciklizni, de semmi kedved a ködös reggeleken vagy munka után a sötétben kimerészkedni a levegőre? Az edzést ne hagyd abba, de válogass néhány népszerű és hatásos benti mozgásforma közül! Ez Zsír!ThinkstockJóga minden bajra? De még mennyire!http://www.life.hu/ez-zsir/20151022-jogaiskola-a-jogaklikkel-a-joga-minden-bajra-jo.htmlHa valaki rendszeres jógázásra szánja el magát, előfordulhat, hogy kiújulnak a betegségei, eddig lappangó bajok kerülhetnek felszínre, sőt, a kapcsolatok vagy a munka is válságba kerülhet. „Azt mondták, hogy a jóga majd segít... Valamit rosszul csinálok, vagy lehet, hogy a jóga nem az én utam?” - teszi fel magának az ember a kérdést, pedig nem erről van szó... Ez Zsír!ThinkstockSikertörténet: Így szabadult meg 25 kilótól Alexhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151026-sikertortenet-fogyas-es-eletmod-igy-szabadult-meg-25-kilotol-alex.htmlFiatalon még könnyű a fogyás? Lehet, de kitartás és elszántság nélkül soha nem eredményes a változás. Alex fiatalon döntötte el, hogy nem akar többé túlsúlyos lenni, és segítség nélkül kezdett bele az életmódváltásba. Íme az eredmény! Ez Zsír!--Harcolj zsíros ételekkel a másnaposság ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-zsiros-etelekkel-meg-lehet-elozni-a-masnapossagot.htmlAz ivászat előtt elfogyasztott zsiradékban sült finomságok – például egy tipikus angol reggeli vacsorára – gátolják az alkohol gyors felszívódását, így elősegítik a kellemetlen tünetek megelőzését.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.