Hoppá! Egy szál melltartóban fotózta magát Kulcsár Edina

fehérnemű melltartó dögös mellek Kulcsár Edina csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán ellenálhatatlan pózban és egy szál csipkés melltartóban fotózta magát Kulcsár Edina. 

A világ második legszebb lánya nemrég egy lélegzetelállító fotósorozaton mutatta meg irigylésre méltó idomait, most pedig egy tükör előtt pózolva, egy szál csipkés fehérneműben és izmos hassal kápráztatta el az internet népét. A dögös modell, aki újabban az Aktív műsorvezetőjeként is bizonyít, egyszerűen ellenálhatatlanul szexi a róla készült fotón!

Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Színorgia novemberben - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151113-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-christina-aguilera.htmlA héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPMég mindig tud újat mutatni Mihalik Enikő - Nem szégyellős, az tutihttp://www.life.hu/trend/20151113-mihalik-eniko-modell-elkepesztoen-dogos-felmeztelenul.htmlEzekben a napokban a modell a Turks and Caicos szigeten nyaral, ahonnan forró képeket posztolt Instagram-oldalára. Trend--5 káprázatos estélyi ruha a berlini Bambi díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20151112-kaprazatos-estelyi-ruhak-a-berlini-bambi-dijatadon.htmlA Bambi-díjátadó a legrangosabb médiaesemény Németországban, ahol idén is számtalan világsztár tette tiszteletét. Káprázatos estélyikben nem volt hiány - mutatjuk is 5 kedvencünket! Trend--Itt a legújabb ízléstelen trend, amivel eltüntetheted a hajlenövésthttp://www.life.hu/trend/20151112-csillamporral-a-hajlenoves-ellen-az-uj-izlestelen-trend.htmlTéged is zavar, hogy túl gyorsan lenő a hajfestésed? Ne parázz, csak szórd be vastagon csillámporral! Trend--Jól sikerült Caitlyn Jenner mellműtétjehttp://www.life.hu/trend/20151112-jol-sikerult-caitlyn-jenner-mellmutetje.htmlAz egykori Bruce Jenner június elején jelentette be, hogy nemet vált. Azóta fél év telt el, ő pedig nőiesebb, mint valaha!Trend--Merész! Meztelenül pózolt a Victoria's Secret színfalai mögött Elsa Hoskhttp://www.life.hu/trend/20151111-elsa-hosk-a-victorias-secret-modellje-meztelenul-pozolt-a-divatshow-szinfalai-mogott.htmlA svéd származású modellt egy szál semmiben fényképezték le a nagyszabású divatshow kulisszái mögött. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.