Vajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödik

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Tóth Gabi plusz kiló Sztárban sztár hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány pluszkiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja.

„Valóban felszaladt egy-két kiló, én is észrevettem, de ez szerintem normális. Most minden a Sztárban sztárról szól, és külön a sportra, a mozgásra nincs annyi időm. Nekem pedig szükségem van rá, hisz kicsit hízékony alkat vagyok. Ráadásul a próbák miatt rendszertelenül eszem, előfordul, hogy későn, nehezebb ilyen időszakban annyira odafigyelni erre. Most a legfontosabb az, hogy hétről hétre a maximumot nyújtsam a színpadon, utána jöhetnek a hasizomgyakorlatok” – árulta el a Blikknek Gabi, akinek semmi baja nincs azzal, hogy idővel egy nőnek már nem biztos, hogy olyan marad az alakja, mint 20 évesen.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

„Engem nem zavar a korom, nem félek a ráncoktól vagy a zsírpárnáktól. Tudom, hogy eljön az idő, amikor már nem leszek darázsderekú, de az öregedés ezzel jár” – mondta a Sztárban sztár énekesnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.