Megfenyegette anyját egy fiú, hogy megöli, ha nem sterilizáltatja magát

Forrás: Beth Burton -
sterilizáció édesanya fenyegetés kisfiú autizmus Asperger-szindróma megölés rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éveken át tartotta rettegésben családját a 15 éves Michael, akiről később kiderült: Asperger-szindrómája van.

Beth Burtont annak idején annyira megrémült fia, Michael fenyegetésétől, hogy megöli az egész családot, ha még egy testvére születik, hogy sterilizációs műtétnek vetette alá magát – írja a Daily Mail.

Forrás: Beth Burton

Aspergeres gyerekek- időben ismerd fel a tüneteket!

Az Asperger-szindróma a mai napig a legtitokzatosabb "betegségek" közé tartozik. Jellemzője a szociális készségek, az empátia hiánya valamint a magas fokú zárkózottság. A tüneteggyüttest az autizmus enyhébb formájának is tekintik. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Vádat emeltek a gyerekeiket disznóólban tartó szülők ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151028-vadat-emeltek-a-gyerekeiket-disznoolban-tarto-szulok-ellen.htmlMost emeltek vádat a szülők ellen, akik annak idején egy szeméttel teli sertésólban tartották két lányukat. Az egyik gyerek egy-, a másik négyéves volt, mikor kiderült az ügy. Azóta nevelőszülőknél élnek. Család--Stohl András: „Régóta nyögöm, hogy egy családot szétromboltam"http://www.life.hu/intim/20151117-stohl-andras-szinesz-az-rtl-klub-valotarsak-cimu-sorozat-kapcsan-maganeleterol-vallott.htmlA színész a Válótársak című sorozat kapcsán párhuzamot vont saját és sorozatbeli karakterének magánélete között. Intim--Szülős szelfin háborog az internet népe – Durván kiakadtak a fotóra!http://www.life.hu/csalad/20151112-egy-szulos-szelfin-haborog-az-internet-nepe.htmlAz újdonsült apuka éppen vajúdó feleségének kérésére lőtt szelfit, az internetezők azonban nagyon kiakadtak. Család--Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--Micsoda tánc! Hihetetlen mozgásával kápráztatja el az internetet ez a kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151117-egy-kover-kisfiu-hihetetlenul-tancol-a-kanapen-video.htmlHullámzás, riszálás és ringatózás – ez a fiúcska nagyon érzi a ritmust! News--Rajzai miatt hívtak ördögűzőt egy kisfiúhozhttp://www.life.hu/news/20151118-rajzai-miatt-hivtak-ordoguzot-egy-argentin-kisfiuhoz.htmlA szülők nem tétlenkedtek, mert úgy vélték: gyermeküket megszállta az ördög. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.