Először szólalt meg Martin Sheen fia nagy bejelentése után, amelyben a színész felvállalta: ő a HIV-pozitív hollywoodi sztár.

Martin Sheen a Naples Daily Newsnak adott interjújában mondta el: végignézte fia, Charlie Sheen beszédét a Today showműsorának keddi adásában, és csodálja bátorságáért.

Forrás: Getty Images/AFP/Vince Bucci

A legmélyebb, legsötétebb titkát tárta fel, nem tudtam elhinni, hogy létezik a bátorságnak ilyen foka, és hogy ez az én fiam.Az elnök emberei sztárja hozzátette: fia már hónapok óta készül a nagy bejelentésre, és családja mindvégig mellette állt és támogatta őt. Charlie Sheen kedden vállalta fel nyilvánosság előtt: ő az a HIV-pozitív hollywoodi színész, akinek kilétéről hónapok óta találgat a világ. 

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.