Az ünnepek közeledtével egyre inkább előtérbe kerülnek a csillogó, flitteres holmik, a ragyogó kiegészítők. De nagyon nem mindegy, hogy a bőrtípusodhoz milyen színű ékszert választasz!

Sokszor érzed azt, hogy remekül összeraktad a szettedet, de a kedvenc nyakláncod valahogy nem illik a képbe? Te mi alapján választod meg az ékszereidet? Lehet, hogy imádod az ezüstöt, de gondolkodtál már azon, hogy az arany- vagy a pezsgőszín egy megfelelő árnyalata jobban passzolna a színeidhez?

Szemes Nóra személyi stylist jól tudja, hogy nem csak a ruha számít, a kiegészítők is legalább annyira lényegesek. A szakértőt kérdeztük arról, kinek milyen színű ékszerre érdemes voksolnia.

Pezsgőszín

Ez leginkább a nyár színe,csodásan passzolnak a hideg, pasztelles árnyalatokhoz a pezsgőszínű kiegészítők. A tél és a tavasz is próbálkozhat vele,az ősz típusú lányoknak azonban nem javasolnám, rajtuk elveszik egy pezsgőszínű holmi."

Forrás: lookbook.nu

Arany

Ez főképp a tavasz és az ősz típusúak színe,az ő tónusaikhoz passzol a legjobban. Persze nem mindegy, milyen árnyalatról beszélünk: a lágy nyár típusú nők például bátran felvehetnek egészen világos aranyszínű holmikat. A télnek sem tilos ez a szín: akik a sötét bőrű, hajú téltípusba tartoznak, szintén választhatnak aranykiegészítőket, akár erősebb árnyalatban is. Persze az aranynak is jó pár verziója létezik: a most divatos rózsaarany a tavasz és a nyár kiegészítője lehet, a bronzszíneket pedig az ősznek találták ki."

Forrás: lookbook.nu

Ezüst

Ez egy igazi adu ász, szinte minden színskálában benne van. Én a meleg tavasznak annyira nem javaslom, nem emeli ki eléggé az idei tartozó hölgyek színeit, de az ősz bátran viselheti. Nekik remekül állnak a kicsit antikolt jellegű ezüst ékszerek."

Forrás: lookbook.nu

Támogatott tartalom