Merészen kivágott ruhában premierezett Jada Pinkett Smith

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison -
ruha kivágás Los Angeles Will Smith Jada Pinkett-Smith vörös szőnyeg Zuhair Murad filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze néhány csillogó szál takarta el Will Smith feleségének testét egy Los Angeles-i filmpremieren. Túlzás vagy dívás?

Beyoncé, Kim Kardashian és Jennifer Lopez merész ruhakölteményei után Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith döntött úgy, hogy férje filmpremierje a legjobb alkalom arra, hogy meztelenkedjen egy sort vörös szőnyeges módra. Azaz az alább is látható nagyon merész, nagyon csillogó és nagyon kivágott Zuhair Murad darabban.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Tény, hogy a 44 éves színésznőnek nincs oka szégyenkezni, alakját a huszonéves lányok is megirigyelhetik, ő pedig úgy tűnik, nagyon szeretné ezt mindenki orra alá dörgölni. Mégis, 40 felett már élesen súrolja a közönségességet, mint a dívás határvonalat. Ti mit gondoltok?

Mit gondolsz Jada Pinkett Smith ruhájáról?

Kim, JLo és Beyonce még nem unja, mi már igen

A három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez imádják az áttetsző estélyiket, és ezt már számtalanszor be is bizonyították. Lássuk itt, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.