A celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki.

A nagy hírt június elsején jelentette be az akkor három hónapos terhes realitysztár, amit másnap egy bőrszínű latexruhával ünnepelt meg a nagyközönség előtt. Ez volt Kimtől a további hat hónap cseppet sem meglepő nyitánya.

Forrás: AFP

Testhezálló a köbön

Kim Kardashiantól ezek a végtelenül szoros ruhák abszolút megszokottak. Jól is állnak neki, de sokkal jobban tenné, ha terhessége alatt kevésbé sztreccses, például pamut anyagú ruhákat választana, amelyekből nem ugrik ki ennyire látványosan és ijesztően a méretes pocakja.

Forrás: Northfoto
Kismamaként is stílusosan
Nem kell feltétlenül bő holmikba burkolnia magát egy kismamának - korábban ebben a cikkünkben mutattunk is csinos és stílusos szetteket várandós anyukáknak. A sztármamiktól is érdemes tanulni - itt a legstílusosabb pocakos színésznő öltözködését vettük górcső alá, itt pedig Katalin hercegnő terhesruháit mutattuk be.

Nehézfegyverzet  

A villantásveszélyes ruhákról sem mondott le a terhessége alatt a celebnő, akit már orvosa is figyelmeztetett, hogy ne hízzon többet. Az áldott állapot miatt jócskán megnövekedett kebleket bizony nem kellene ennyire feltűnően kipakolni. 

Forrás: AFP, Northfoto

Átlátszó "csipkecsodák"

A második gyermekének is furcsa nevet választó sztár többször bújt fekete csipkeruhába vörös szőnyeges eseményeken. Sajnos ezek minden esetben átlátszó részletekkel kombinált modellek voltak, így nem is hozták a várt romantikus stílust, sokkal inkább közönségesnek hatottak.

Forrás: AFP

A befutó

Kim Kardashian az élő példa rá, hogy vak tyúk is talál szemet. Az InStyle Awards gálán egy gyönyörű fehér ruhában jelent meg, amivel el is kápráztatta a közönséget. Egyszerűen telitalálat volt.

Forrás: AFP