fashion week terhesség Tatár Csila kismamadivat várandósság kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron nem nehéz kismamaként felöltözni, hiszen könnyű kisruhákkal át lehet vészelni a nagy pocakos időszakot. Az ősz és a tél azonban már kemény dió, hiszen fontos a többrétegű öltözet, a praktikum, aki pedig a várandóssága alatt is dolgozik, annak ráadásul nem árt mindezt csinosan véghezvinnie. Szerencsére ez ma már megoldható – mutatjuk is, hogyan! 

Itthon közel sincs akkora választék csinos kismamaruhákból, mint mondjuk Nyugat-Európában, és trükközni is kell, hogy ne méregdrágán, de azért okosan megoldjuk a várandósság alatti öltözködést. A divat idén különösen kedvez a kismamáknak, hiszen egy vastag macskanadrág, egy kényelmes trikó és egy csinos poncsó, oversize kardigán tökéletes választás, ráadásul kényelmes is.

Forrás: Lookbook

De bátran megmutathatod pocakodat egy kötött ruhában is, ezek többnyire elasztikusak, így simán hordhatók a terhesség alatt. Az ingruhák is hódítanak idén, amiket kombinálhatsz vastag kabáttal, bőrdzsekivel!

Forrás: Lookbook

A farmerról sem kell lemondanod a terhesség alatt: a kismamanadrágok kényelmesek, és sokszor pont úgy festenek, mint a hagyományos nadrágok, csak épp hastájékon más a szabásuk. Variáld őket oversize felsőkkel, zakóval, kardigánnal!

Forrás: Lookbook

Tatár Csilla egy igazi divatos kismama

A műsorvezető már jócskán a 7. hónapban van, így van tapasztalata a kismamaruhák terén. Csilla várandósan is remekül néz ki, így megkérdeztük, ő hogyan állította össze a kismama-ruhatárát. ,,Nagyon lényeges szempont a ruháknál, hogy kényelmesek, előnyösek legyenek, és persze csinosak is. Nyáron könnyű volt öltözködni, mert még nem volt olyan nagy a pocakom, most azonban, hogy jönnek a hidegebb napok, át kell gondolni, mikor mit veszek fel. A fűzős cipőimet például le kellett cserélnem, mert nem tudom őket bekötni, akárhogy bűvészkedek. A magassarkú cipők kikerültek a repertoárból, a hétköznapokban nem viselem őket, esetleg néha, 1-1- fotózáson. Eddig nadrágokat hordtam, de most már olyan sokat nő a pocakom, hogy előfordult, 2 hétig tudtam csak hordani egy nadrágot, mert túl nagy lett hozzá a hasam. Az ilyen ruhadarabok terén egyébként nem túl nagy itthon a választék – csak nagyon kevés márka gyárt csinos, kényelmes kismamanadrágokat. Ezért kezdek áttérni a ruhákra: ugyanott vásárolok, ahol szoktam, csak nagyobb méretben."

És hogy mostanában mikből tudsz válogatni? Kevés fast fashion üzlet tart kismamaruhát, de ne aggódj: számtalan márka kínál olyan fazonú ruhákat, amik bőven viselhetőek babavárás idején!

1. Non+ 2. F&F 16 font 3. Mango 8995 forint 4. Je Suis Belle 5. Zara 8995 forint 6. H&M 6990 forint

Irodában dolgozol? Ez a szett csinos, kényelmes és trendi!

1. Mamas&papas 3597 forint 2. Annamária Papp 42.000 forint 3. H&M 6990 forint 4. Zara 3995 forint 5. Kazar 6. Mamas&papas 6597 forint

De szerencsére vannak nagyon csinos kismamaruhák is – mi imádjuk őket!

1. Topshop 42 font 2. H&M 6990 forint 3. Asos 38 font 4. H&M 8990 forint 5. Hellobaby 11.900 forint 6. Essere 2

Szerinted mennyire fontos, hogy egy kismama csinos legyen?

Kényelmesek, praktikusak, csinosak - őszi csizmakörképhttp://www.life.hu/trend/20151006-divat-es-trend-oszi-cipok-kiscsizmak-huvosebb-idore.htmlHa nincs kedved a tűsarkú bokacsizmákhoz, a kényelmetlen lábbelikhez, akkor bátran válassz a szezon legkényelmesebb darabjai közül! Lapos csizmák terén idén van miből válogatni – mutatjuk is néhány kedvencünket! TrendOrigoTermészetes szépség mindenek felett - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni szépségtippjeihttp://www.life.hu/trend/20151007-lilu-malek-andi-es-illes-fanni-szepsegtippjei-kulonleges-kampanyban-vesznek-reszt.htmlSzépek, sikeresek, és nem mellesleg a természetes szépség híve - Lilu, Malek Andi és Illés Fanni paralimpikon szépségkirálynő egy különleges dologra vállalkozott. TrendOrigoŐszi farmerkörkép - válogass kedvedre 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20151005-oszi-farmerkorkep-farmerok-10-000-forint-alatt.htmlA farmerok divatja is évről évre változik, ám az idei szezonban szerencsére semmi sincs kőbe vésve. A szűk szárú nadrágok mellett a trapéz és a boyfriend fazon is hódít, a farmerruhák, ingruhák fénykorukat élik, egy farmering pedig nagyon fel tudja dobni az összhatást. Az árak miatt sem kell aggódnod - íme néhány klasszikus darab 10 ezer forint alatt! Trend--5 kérdés a szépségről: Ábel Anitahttp://www.life.hu/trend/20150929-5-kerdes-a-szepsegrol-abel-anita-szineszno-musorvezeto.htmlMár egészen fiatalon megismerte az ország, és az iránta való érdeklődés azóta sem lankadt. Játszik, műsort vezet, gyereket nevel, és meg kell hagyni, jobban néz ki, mint valaha! A Life.hu sorozatában ezúttal a bombacsinos anyuka, Ábel Anita mesélt szépségtitkairól. Trend--Bordó, zöld, nude – imádjuk az ősz körömlakkszíneit!http://www.life.hu/trend/20150928-divat-es-trend-koromlakkok-oszre.htmlA rikító, élénk, üdítő nyári lakkok után az ember lánya már valami sötétebbre, dögösebbre vágyik. Ahogy a sminkben a színek is kicsit komorabbak, természetesebbek lesznek, úgy alakulnak a körömlakkok árnyalatai. Fiókba a türkiz és a lazac lakkokkal, a bordó és a sötétzöld követelik a trónt!TrendThinkstockGwyneth Paltrow 43 évesen is bomba nő - 10 kedvenc szettünk a világsztártólhttp://www.life.hu/trend/20150925-gwyneth-paltrow-szuletesnapos10-szep-szett-a-voros-szonyegrol.htmlMa 43 éves a nő, aki olyan pasikat tudhatott magáénak, mint Brad Pitt, Ben Affleck és Chris Martin. Gwyneth Paltrow-t nem imádja egész Amerika, sokszor valóban bosszantó, ahogy hozzááll a világ dolgaihoz. Ahhoz azonban kétség sem férhet, hogy van stílusa - íme, 10 szett, amelyben imádtuk őt a vörös szőnyegen! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.