Az idei karácsony leggyönyörűbb díszei - Dekorációs körkép

karácsony karácsony 2015 dísz otthon Kika ünnepi készülődés ünnep Ikea H&M dekoráció Tchibo lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ünnepi díszítésre fel! Az igazi profik valószínűleg már szeptember vége felé feltérképezték a legnagyobb lakberendezési boltok idei kínálatát, de biztosan akadnak olyanok is, akik az utolsó pillanatra hagyják az idei ünnepi dekorációk beszerzését. A következő válogatásunkkal nekik szeretnénk kicsit segíteni, lássuk hát, hogyan öltöztetheted idén ünnepi díszbe otthonodat!

KIKA

A KIKA karácsonyi kínálatát idén az ünnep jellegzetes ízvilága inspirálta. Négy különböző kollekcióval várják a karácsonyi pompára áhítozó vásárlókat: a vanília, cukor, fahéj és gránátalma elnevezésű szettek a karácsony ünnepélyességét, izgalmát, fűszerességét és teljességét foglalják magukba.

Vanília

Ez az összetevő adja egy karácsonyi sütemény krémességét, báját, akárcsak a KIKA új kollekciójában az arany kompozíciók. Az arany mindig is meghatározó és visszatérő trend lesz a lakberendezés terén, fényt, pompát kölcsönözve otthonod darabjainak, ezzel az örök klasszikussal finom eleganciát vihetsz a mindennapokba.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Cukor

Ahogyan a cukor egy süteményből, úgy az ezüst a karácsonyi dekorációk elemeiből sem maradhat ki. Az ezüst fémes hatása, akárcsak a hold ezüstje, képes beragyogni otthonod minden kis zugát.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Gránátalma

A sütemények igazi meglepetése lehet egy egzotikus gyümölcs. A gránátalma a piros, bordó színeit adja, amelyek remekül kiegészítik az eddig említett két legnemesebb fémet, az aranyat és az ezüstöt.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

Fahéj

A fahéj nemcsak a barna minden árnyalatával, hanem bronzos csillogással is képviselteti magát a karácsonyi lakberendezési trendek között. A karácsonyi sütemény vagy a forralt bor sem létezhet fahéj nélkül, ahogy az otthonodban is akkor érezheted igazán az ünnep melegét, amikor a fahéj kellemes illata járja át.

Forrás: KIKA
Forrás: KIKA
Forrás: KIKA

IKEA

Az IKEA idén két irányvonallal rukkolt elő: a klasszikussal és egy modernebb stílussal.

Ünnep nosztalgikus hangulatban

A klasszikus szett visszaugrik kicsit az időben. A dekorációkban főleg piros színű, régi ötvöstermékeket idéző, lenyűgöző részletességgel kidolgozott, mívesebb darabok dominálnak.

Forrás: IKEA

Skandinávia fényei

Pasztellszínek, fényes és matt felületek kombinációja - a modern kollekció könnyed, csillogó darabjai egyszerűbb, ám dekoratív téli hangulatot kölcsönözhetnek otthonodnak.

Forrás: IKEA

Forrás: IKEA

Forrás: IKEA

H&M Home

A H&M karácsonyi kollekciójában mindenki találhat kedvére valót. Válogathatsz a klasszikus piros dekorációk közül, de ha idén modernebb, fémes, fényes díszekre vágysz, azokban is bővelkedik a kínálat. Ezenkívül vannak vicces, cuki figurák és minták, de még rózsaszín műszőrmés díszek is. A kollekcióban fontos szerepet kapnak a printelt díszpárnák is, amelyek segítségével pillanatok alatt karácsonyi hangulatot teremthetsz a hálóban, vagy akár a nappaliban is.

Forrás: H&M

Forrás: H&M

Forrás: H&M

Tchibo

A Tchibo kollekciójában minden szükséges kelléket megtalálhatsz az adventi dekoráláshoz, csomagoláshoz, de még a sütés-főzéshez is. A kreatív és mókás sütőformák és kiegészítők láttán még annak is garantáltan megjön a kedve a konyhatündéreskedéshez, aki egyébként nem nagy sütimágus. A konyhai cukiságok mellett a mi szívünket a világítófüzérek és a kedves ajándékkísérők és üdvözlőlapok rabolták el.

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Forrás: Tchibo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.