Ahogy szépen lassan közeledünk az év vége felé, ideje számot vetni és feleleveníteni a mögöttünk hagyott hónapokat. A következő hetekben visszaemlékezünk majd azokra a nagyobb családi eseményekre, amelyek 2015-ben történtek a hírességek életében. Most következzenek az idei év legemlékezetesebb sztárházasságai!

Cameron Diaz és Benji Madden

A 42 éves színésznő túl volt már jó néhány csalódáson, míg a rosszfiú Benji Madden mellett révbe nem ért. Exei között volt például Justin Timberlake, Alex Rodriguez és Sean "P. Diddy" Combs is. De férje sem panaszkodhat, hiszon volt barátnői listáján olyan "nagy" nevek szerepelnek, mint Paris Hilton és Holly Madison Playboy-nyuszi.

Forrás: AFP

Bár Cameron Diaz korábban többször is kijelentette, hogy nem akar férjhez menni, mindösze 8 hónap együtt járás után mégiscsak úgy döntött, Benji lesz az a férfi, akinek kimondja a boldogító igent.  

A ceremóniára 2015. január 5-én került sor, és igazi sztárparádé gyűlt össze: a vendégek között volt Reese Witherspoon, Drew Barrymore és Gwyneth Paltrow is.

Johnny Depp és Amber Heard

Be kell valljuk, bennünk egy világ tört össze, mikor a sármos Depp 14 év együttlét után szakított gyermekei anyjával, Vanessa Paradis-val.

Az 52 éves színész 42 éves élettársát cserélte a 29 éves Amber Heardre. 

Forrás: AFP/Michael Buckner

Johnny Depp 2014-ben jegyezte el a legnagyobb titokban a nyíltan biszexuális Heardöt, az esküvőre pedig idén januárban került sor. A polgári szertartást Los Angelesben tartották, majd néhány nappal később Depp magánszigetén is szentesítették szerelmüket.

Jennifer Aniston és Justin Theroux

Évek óta szurkoltunk már a 46 éves színésznőnek, hogy Brad Pitt után valaki mellett újra megtalálja a boldogságot, és erre végre idén nyáron sor is került. Aniston és 44 éves színész-rendező szerelme, Justin Theroux a legnagyobb titokban állt az oltár elé

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Még a vendégek sem tudták, hogy esküvőre érkeznek,

a pár ugyanis annyira titokban tartotta az esküvőt, hogy a barátokat, ismerősöket is úgy hívták meg, hogy Justin közelgő 44. születésnapját akarják megünnepelni. 

Aniston és Theroux még 2011-ben jött össze, a színész akkor Jennifer Aniston miatt egy tizennégy éves kapcsolatának vetett véget.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

A most 53 éves Demi Moore és a 37 éves Kutcher még 2011-ben jelentette be a válását, ami után Kutcher gyorsan össze is szűrte a levet a 32 éves Mila Kunissal.

A párnak, akik végül 2012 őszén jöttek össze, 2014 októberében már meg is született első gyermeke, a boldogító igenre azonban akkor még nem álltak készen. 

Forrás: Facebook/Ashton Kutcher, Facebook/Mila Kunis

Mila Kunis és Ashton Kutcher végül - Anistonékhoz hasonlóan - titkos esküvőt tartott idén nyáron.

Az esküvő hírét aztán maga a színésznő erősítette meg egy újonnan indult amerikai show-műsorban, ahol a műsorvezető, James Corden kérésére még az esküvői gyűrűjét is megmutatta.

Károly Fülöp svéd királyi herceg és Zsófia hercegné

Sofia Hellqvist 2010 áprilisában találkozott Károly Fülöp svéd királyi herceggel. A lány akkor már meglehetősen ismert volt Svédországban, Sofia ugyanis amellett, hogy jógaoktatóként és pincérnőként is dolgozott,

melltartó nélkül pózolt a Slitz nevű férfimagazinban, sőt még a svéd Éden Hotel valóságshow-ban is szerepelt. 

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

Ilyen múlttal talán érhető, hogy a herceg szülei eleinte kissé hűvösen fogadták fiuk választottját. A celebvilágtól visszavonuló lánynak végül sikerült megváltoztatnia a róla kialakult képet, 2014-ben a királyi család is elfogadta a pár eljegyzését, idén nyáron pedig egy igen megható szertartás keretén belül a szerelmesek örök hűséget fogadtak egymásnak.