Katalinéhoz hasonló ruhacsodában állt az oltár elé Svédország újdonsült hercegnéje

Sofia Hellqvist esküvő Károly Fülöp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén Svédországra figyelt a fél világ - a roppant jóképű Károly Fülöp ugyanis feleségül vette gyönyörű kedvesét, Sofia Hellqvist-et, akinek külsejével ellentétben a múltja azért nem teljesen makulátlan. De mit is kell tudnunk az újdonsült hercegnéról?

Ki az a Sofia Kristina Hellqvist?

Június 13-tól már svéd hercegné. A hölgy 1984. december 6-án született, korábban pedig glammodell és valóságshow-sztár volt - írja a Wikipédia. 2004-ben megnyerte egy férfimagazin, a Slitz‍ "Miss Slitz" versenyét, egy évvel később pedig ő is ott volt a Paradise Hotel reality sztárjai között. 2010-ben lett a herceg barátnője, ezt azonban a svéd udvar nem fogadta kitörő örömmel, hiszen a lányról korábban készült jópár erotikus fotó. De a szerelem győzött, a fiatalok 2011-ben összeköltöztek, 3 évvel később bejelentették eljegyzésüket, a hétvégén pedig össze is házasodtak.

Károly Fülöp és Sofia Forrás: AFP/Pontus Lundahl

Sofia csodásan választott esküvői ruhát: a kreáció nagyon hasonlított Katalin hercegné menyasszonyi ruhájához, de mégis más volt.

Forrás: AFP/Claudio Bresciani

Ezt a darabot a svéd divattervezőnő, Ida Sjöstedt álmodta meg, a kézzel készített csipke díszítés Jose Maria Ruiza keze munkáját dícséri.

Forrás: AFP/Mikael Fritzon

Sofia egy tiarát is viselt, amit XVI. Gusztávtól és Szilvia királynétól kapott ajándékba. A frizurája kontyba volt kötve, ami meglepő, mert így látszódott az újdonsült ara nyakán, hátul lévő tetoválás is.

A hitvesi csók Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A lagzin egyébként mindenki ott volt, aki számít, mi ki is szúrtuk két kedvenc hercegnőnket, Károly Fülöp herceg lánytestvéreit. Madeleine szokás szerint nagyon bájos volt, így pocakosan pedig különösen imádtuk:

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

De Viktória is csodaszép volt!

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Ikonikus ruhadarabok, amik évtizedek óta slágerek - mi a titkuk?http://www.life.hu/trend/20150610-ikonikus-ruhadarabok-amik-evtizedek-ota-slagerek-mi-a-titkuk.htmlTornacipő, farmer, pilótaszemüveg - ma már nemcsak a férfiak, de a nők számára is az alapruhatár kellékeit képezik ezek a darabok. De vajon miben rejlik a hihetetlen siker titka? 3 ikonikus márka biztosan tudja a titkot!Trend--Nyáron hófehér, mi más? Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150612-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-nikki-reed-sandra-bullock.htmlA farmersort örök sláger, legalább annyira, mint a hófehér darabok – a héten szinte mindenki megmutatta, miként képzeli el a tökéletes nyári szettet az utcán és a vörös szőnyegen. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!Trend--Így fest fáradtan a Barátok közt színésznőjehttp://www.life.hu/trend/20150614-nyari-dia-a-baratok-kozt-szereploje-igy-nez-ki-faradtan.htmlNyári Diána megmutatta, hogy néz ki négy óra alvás után. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huVirágok, csíkok, trópusi motívumok - így viseld a mintás holmikat idén nyáron!http://www.life.hu/trend/20150609-divat-es-trend-mintas-ruhak-igy-kell-oket-viselni.htmlImádod az egyszínű, letisztult darabokat, nyáron azonban te is elcsábulsz 1-1 mintás ruhától? Jól is teszed, de nem árt tudnod, melyik minta passzol a legjobban a színeidhez. Most mutatunk 4 mintát, amik nagyon népszerűek 2015 nyarán - tanuld meg őket viselni!TrendThinkstockMeztelen képei miatt vették el a szépségkirálynő koronájáthttp://www.life.hu/trend/20150612-meztelen-kepei-miatt-vettek-el-miss-zimbabwe-szepsegkiralyno-koronajat-es-fosztottak-meg-cimetol.html„Bizalmi" és „erkölcsileg vitatható" okokra való hivatkozással megfosztották címétől a 2015-ös Miss Zimbabwe nyertesét, Emily Kachotét.TrendOrigoCicivillantáshoz kacsintott Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20150612-palvin-barbara-modell-villantashoz-kacsintott.htmlEgyszerűen imádjuk Barbi Instagram oldalát – így nap, mint nap meg is nézzük, hogy mit tartogat nekünk a modell. Mára egy szexin kacsintós kép jutott.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.