Különleges technikával fiatalodott Rubint Réka

Fotó: Sarosi Zoltan -
bőr Rubint Réka fiatalodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös fotót posztolt az Instagramján a fitneszkirálynő: egy ˝űrbéli˝ szerkezet alá feküdt szépülni...

Rubint Réka egy űrbélinek kinéző szerkezet alá feküdt, hogy bőrét feszesítse egy másnapi fotózás előtt. A fotóhoz azt írta, a furcsa eszköznek köszönhetően öt évet fiatalodott a - szerintünk egyébként is ruganyos bőrű -arca.

Forrás: Instagram/ Rubint Réka

Milyen a tökéletes partismink 2015 telén? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20151126-a-tokeletes-teli-partisminket-larion-oscar-sminkmester-mutatja-be.htmlLüktető szenvedély, egy kis fashionista modernizáció – így jellemezhető a tökéletes téli partismink, amit Larion Oscar sminkmester segítségével te is könnyedén elkészíthetsz. TrendThinkstockKihívó csipkekombinéban pózol Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20151128-kombineban-pozol-szabo-zsofi-musorvezeto-szineszno.htmlFekete csipkekombinéban állt modellt az überszexi Szabó Zsófi. TrendOrigoMicsoda felhozatal! Ők voltak idén a legszexibb pasik a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20151124-a-legszexibb-pasik-a-voros-szonyegen-2015ben-chris-hemsworth-daniel-craig-david-beckham.htmlNemcsak a nők, a férfiak is nagyon igyekeznek, hogy a legjobb formájukat hozzák az egész világot lázban tartó vörös szőnyeges eseményeken. Lássuk, kiknek sikerült ez a legjobban 2015-ben! Trend--Hoppá! Iszak Eszti szexi mikulásjelmezbe bújthttp://www.life.hu/trend/20151127-iszak-eszti-musorvezeto-szexi-mikulaslany-lett-es-mikulas-kontosben-pihent.htmlA műsorvezető magára vette a piros kabátot, és a sminkszobába talpig télapószerelésben libbent be. Trend--Kivetette a bordáit, hogy hasonlítson kedvenc rajzfilmfigurájárahttp://www.life.hu/trend/20151126-pixie-fox-milliokat-koltott-mutetekre-es-kivetette-a-bordait-hogy-ugy-nezzen-ki-mint-jessica-rabbit.htmlPixie Fox nagyjából 35 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint a Roger nyúl a pácban mesefilm híres karaktere, Jessica Rabbit. Trend--Mihalik Enikő smink nélkül is csodásan - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151125-mihalik-eniko-reggel-ebredes-utan-is-gyonyoru-agybol-szelfizett-a-modell.htmlA magyar modell szinte napi szinten oszt meg fotókat magáról a rajongókkal. Most az ágyból örvendeztette meg a követőit. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.