Hosszas pokoljárás után Tóth Vera megtalálta a belső egyensúlyt: művészként és nőként is a csúcson van. Most úgy érzi, lassan jöhet az anyaság. 

"Szeretném, ha egy-két éven belül lenne gyerekem. Egyelőre egy, aztán lehet, hogy majd kettő. A három kutyánk pedig marad, az alap" – mondta a Bestnek, és hozzátette, számára az esküvő nem annyira fontos, de mivel a párja családjában van több evangelikus lelkész is, akik számára fontos, hogy egy bébi házasságban szülessen, így Vera is hajlik arra, hogy igent mondjon.

Forrás: MTVA/Penziás Nikolett

 

Tóth Vera: "Ma tehetek azért, hogy milyen legyen a holnap"
Vera Szily Nórának adott interjújában karrierről, hitvallásról és szerelemről is mesélt: "Sokáig az volt a problémám, hogy egyedül vagyok, és egyfolytában azon görcsöltem, hogy szerelemre leljek. Ezért nem volt időm magammal foglalkozni. A párom hagyja, hogy még jobban tudjam ezt a gyémántot csiszolgatni. Vele megtanultam, hogy mit is jelent a feltétel nélküli szeretet. Ahova elértem, az nemcsak a menedzsmentemen és rajtam múlott, hanem neki is köszönhető, mert sok mindenben megnyugtatott, és tudtam a lényeggel foglalkozni. Megtanított kívülről figyelni magamat. Le tudtam vetkőzni a gátlásaimat. Én nagyon sok mindent félreképzeltem a testről, a szépségről, hogy mennyire fontos a külső. Megtapasztaltam a szeretetét, és elgondolkodtam azon, hogy ha képes így érezni irántam, akkor mégis csak lehet bennem valami!".