Az ünnepi dekorációnak nem kell feltétlenül a túlburjánzó giccsről szólnia, karácsonykor is érvényes ugyanis az az általános szabáy, miszerint a kevesebb néha több.

Éppen ezért a következőkben azoknak szeretnénk egy kis inspirációt nyújtani, akik csak egy-egy aprósággal szeretnének adventi hangulatot varázsolni otthonukban.

Karácsonyi fények

Néhány karácsonyi mécses vagy gyertya és az ünnepi hangulat azonnal belengi a szobát! Ma már rengeteg színben, méretben, formában kaphatóak, úgyhogy csak az ízlésedtől függ, hogy éppen piros, vagy éppen arany gyertyák adják majd meg lakásodnak az adventi atmoszférát.

1. Gyertyatartó koszorúval - Kika 2999 forint 2. Gyertyatartó - Kika 999 forint 3. Led csillag asztali dekoráció - IKEA 7990 forint 4. Led világító függődekoráció - IKEA 2290 forint 5. H&M Home 1290 forint 6. Illatos gyertya - Asia Center 450 forint 7. Asztali gyertya - Asia Center 1350 forint 8. Asztaldísz - Asia Center 2500 forint

Ha pedig otthonodat nem csak a karácsony fényeivel, hanem illatával is meg szeretnéd tölteni, akkor bátran válassz illatos mécseseket.

De azoknak sem kell lemondani a karácsonyi fényekről, akik bármilyen okból kifolyólag ódzkodnak a gyertyáktól, mécsesektől, ma már ezerféle elektomos gyertya van a boltok polcain, válagass hát bátran. Az alábbiakban összegyűjtöttük a mi kedvenceinket.

Ünnepi textilek

Ha nem akarsz túl direkt dekorációval készülni, akkor különböző ünnepi textilek használatával szinte észrevétlenül is megteremtheted otthonodban a karácsony hangulatát. Legyen szó akár egy pihe-puha díszpárnáról, vagy akár egy ötletes kiegészítőről, például egy mókás ajtódíszről, vagy széktakaróról. A választék ezen a téren is órási, bennünket az alábbi darabok fogtak meg a leginkább.

1. Kötött díszpárna - IKEA 3990 forint 2. Alátét - Stile Interio 2490 forint 3. Filc ajtódísz - Asia Center 1400 forint 4. Konyharuha - H&M Home 1290 forint 5. Alátét - Asia Center 600 forint 6. Mikroszálas takaró -Kika 9990 forint 7. Széktakaró - Jysk 750 forint 8. Cúgfogó ablakpárna - Butlers 5990 forint

Támogatott tartalom