Ennyire dögös fotót még nem láttál! Meztelenül ülte meg a lovat Kendall Jenner!

pózolás modell Kendall Jenner pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell sokak örömére végre teljesen levetkőzött – ennyire pucéran még soha nem láttuk őt.

A húgával smároló celeblány mellbimbóját ugyan már megmutatta, de ennyire meztelenül még soha nem fotózták. Most végre örülhetnek a rajongók, ugyanis megtört a jég: teljesen pucéran állt modell a formás fenekű Kendall, ráadásul egy ló hátán tette mindezt, így az összhatás elég dögös lett.

Forrás: Instagram/ Kendall Jenner

Híres tucatlány, vagy igazi zseni? A születésnapos Kendall Jenner útja a legnagyobb kifutókra


A ma 19 éves Kendall Jenner röpke két év alatt került a modellvilág élvonalába. Ehhez természetesen az is kellett, hogy a nővérei által világhírűvé tett Kendall-Kardashian családba szülessen. Kendall nagyon jól élt ezzel a kezdeti előnyével, és a botrányhősködés helyett az álmai megvalósítására használta fel. Így lehet, hogy ma már a világ legfontosabb divatmárkáinak dolgozik, és ott van a legnagyobb kifutókon is. De hogyan indult ez az egyre fényesebb karrier, és vajon megérdemeltek-e a sikerei? Olvasd el a Life.hu cikkét!
Próbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberrehttp://www.life.hu/trend/20151126-szuper-sminktrukk-decemberre-larion-oscar-ezt-javasolja.htmlDecemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét! TrendThinkstockCsinos kabátok télre, amikben biztosan nem fázol majd!http://www.life.hu/trend/20151124-finom-meleg-telikabatok-bundak-pufidzsekik.htmlNincs mese, itt a tél, így ha még nem tetted, most már ideje beszerezni egy télikabátot! De ne csak a klasszikus darabokban gondolkodj - idén hódítanak a műszőrme bundák és a csinos pufidzsekik is! TrendThinkstockZimány Linda nem hasonlít magára, de őrülten szexi: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-zimany-linda-nem-hasonlit-magara-de-orulten-szexi-kepet-tett-kozze-instan.htmlLinda, akiről legutóbb egy sosem látott fotó került elő egyenesen a középiskolából, most megint egy dögös képet tett közzé Instagram oldalán. TrendOrigoHová lett a haja? Így készül az élő showra a várandós a Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-csobot-adel-a-sztarban-sztar-elott-szelfit-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlCsobot Adél, a Life.hu sztárszerzője már javában készül a Sztárban sztár utolsó adására. Az élő show előtt egy szelfit tett közzé Instagram oldalán. Trend--Ízléstelen magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151126-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nina-dobrev-amber-heard-jennifer-lopez-nicole-scherzinger.htmlEzen a héten bugyimutogatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jó ízlésű hírességek. TrendAFPUnalmasan néz ki Ördög Nóra? - Ez az okahttp://www.life.hu/trend/20151129-a-tv2-a-kocka-cimu-musoraban-feher-szurke-arany-osszeallitasban-szerepel-ordog-nora.htmlAki Ördög Nóra ruhakölteményei miatt nézné A Kockát - bizonyára csalódott. Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág, kizárólag ebben az összeállításban láthatják a nézők a műsorvezetőt a gameshow-ban. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.