Megszületett Josh Hartnett első gyermeke - Íme, a lebuktató fotó!

Forrás: Northfoto -
kisbaba London kórház Josh Hartnett megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült apuka a londoni St. Mary's kórházból jött ki, karjaiban a csöppséggel. 

Hétfőn született meg Josh Hartnett és barátnője, Tamsin Egerton első közös gyermeke - írja a Mail Online. A hírt nem is kellett szóban megerősítenie a sztárpának, helyette beszélhet az a kép, amelyet a londoni kórházat elhagyó Josh Hartnettről és kisbabájáról készült. Íme:

Forrás: Northfoto

Egyelőre nem tudni, hogy kislány vagy kisfiú érkezett-e a színészpáros családjába. Érdekesség: a 37 éves sztár gyermeke ugyanazon a klinikán született meg, mint a kis György herceg és húga, Charlotte hercegnő.

Megszületett a Facebook-vezér, Mark Zuckerberg kislányahttp://www.life.hu/csalad/20151202-mark-zuckerber-facebook-alapitonak-megszuletett-a-kislanya.htmlAhogy a terhesség, úgy a baba megszületésének hírét is a Facebook-oldalán tette közzé Mark Zuckerberg, aki két hónapos szülési szabadságot vesz ki. CsaládOrigoMegszületett Shodeinde Dorka egykori X-faktoros kisfia! http://www.life.hu/csalad/20151125-megszuletett-shodeinde-dorka-volt-xfaktoros-kisfia.htmlAz X-Faktorban megismert énekesnő Bir­mingham­ben hozta világra második gyermekét. Család--Megható! 24 hetes kisbaba életét mentették meg a mentősök http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-24-hetes-babat-a-mentok-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA kunszentmártoni esetkocsi hétfőn éjjel kapott riasztást Cserkeszőlőre. Bár a mentősök hamar kiértek a helyszínre, a gyermek már élettelen volt. NewsThinkstockEgy pár ezer forintos teszt megmenthette volna a kisbaba életéthttp://www.life.hu/drlife/20151103-egy-par-ezer-forintos-teszt-megmenthette-volna-a-kisbaba-eletet-aki-meghalt-egy-fertozesben.htmlEgy egyszerű teszt kimutathatta volna annak a kisbabának fertőzését, aki tavaly júniusban belehalt a GBS baktérium okozta szövődményekbe. A halottkém kormányzati lépést követel az ügyben. Dr. Life--Cuclifejek és nyári gyerekek: Peter Sramek csodásan hajtotta a keszegéthttp://www.life.hu/sztarok/20151129-peter-sramek-csodasan-hajtotta-a-keszeget-a-tv2-szatrban-sztar-dontojeben.htmlVarázsbundában rappelt magyarul a szlovák Peter Sramek, aki összesítésben a második helyen állt az előző hét alapján. És amúgy mi az a cuclifej? TV + Sztárok--Molnár Anikó: "Lehet, hogy ötvenévesen megbánom majd, hogy nem szültem gyereket"http://www.life.hu/sztarok/20151129-molnar-aniko-dubajrol-allatvedelelmrol-csaladrol-fogyasrol-hizasrol.htmlAmerikai tanulmányairól, állatmentésről, tetoválásokról és magánéletről mesélt Molnár Anikó. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.