Nekik sikerült! A legdurvább sztárfogyások 2015-ben

fogyás John Goodman Adele fogyókúra Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - idén nekik tényleg sikerült!

Adele 28 kilót fogyott

2015 utolsó pár hete kétségkívül Adele-ről szól. Hello című dalát a fél világ imádja, az énekesnő ráadásul csinosabb, mint valaha. Pedig évekig rengeteg kritikát kapott a súlya miatt, ám őt ez nem érdekelte: többször nyilatkozta, hogy imád jókat enni-inni, és esze ágában sincs ezen változtatni.

Idén azonban mégis rászánta magát a fogyásra, az eredmény pedig közel 28 kiló mínusz.

„Elkezdtem mozogni, sokat sétálni, jógázni, és abbahagytam a dohányzást. Az elején még nem változtattam az étkezésemen. Később kezdtem kiiktatni az étrendemből az egészségtelen dolgokat, a gyorskajákat, sokkal több vizet ittam, és kisebb adagokat szedtem a tányéromra” - mesélte nemrég az énekesnő. Az eredmény magáért beszél!

Adele 2013 elején és 2015-ben Forrás: AFP, Northfoto

John Goodman 45 kilótól szabadult meg

Az imádott vígjátékszínész nem is olyan régen, 2011-ben még 181 kilót nyomott, és saját bevallása szerint komoly feladatot jelentett számára, hogy minden egyes nap kitalálja, mit fog enni. Ám sorra jöttek az egészségügyi problémák, a színésznek pedig elege lett.

Letette az alkoholt, kivette a cukrot az étrendjéből, és szépen lassan rászokott a heti hatszori mozgásra.

Sétapadon sétált, és ellipszistréneren edzett - túlsúlyosan ugyanis a futás nem kifejezetten javasolt. Áttért a mediterrán étrendre, sok zöldséget, halat evett, és beiktatta mindennapjaiba az olivaolajat.

John Goodman 2012-ben és idén novemberben Forrás: Northfoto, AFP

Zach Galifianakis új ember lett

2015 elején a SAG Awardson már nyoma sem volt a Másnaposok pocakos sztárjának: a színész eszméletlen formában mutatkozott a díjátadón.

Zach közel 30 kilót dobott le az utóbbi 1-2 évben,

ám hogy pontosan hogyan csinálta, arról csak viccesen nyilatkozott egyszer-egyszer. Az azonban biztos, hogy a súlyvesztésben nagy szerepet játszott az is, hogy abbahagyta az ivást, amivel egykor komoly gondjai voltak.

Zach Galifianakis 2013 májusában és idén nyáron Forrás: AFP

Mariah Carey ismét csúcsformában

A díva súlya állandóan ingadozik, 2015 végére azonban sikerült jó pár kilótól megszabadulnia. A hírek szerint egészen pontosan 20 kilót fogyott mindössze 2 hónap alatt. Hogy hogyan csinálta? Először is az énekesnő multimilliomos kedvesének, James Packernek van egy kiváló szakácsa, aki egy dietetikus segítségével tökéletes menüt állított össze a világsztárnak.

Emellett a népszerű plasztikai sebész, Dr. Susan Evans munkája is közrejátszott a fogyásban:

a díva hasát és derekát is átszabatta az utóbbi hetekben. Így azért nem olyan nehéz a fogyás...

Mariah Carey 2015 nyarán és 2015 decemberében Forrás: AFP

Jamie Oliver egészségesre fogyott

Jamie Oliver 2013-ban és idén Forrás: Northfoto, Instagram/Jamie Oliver

Liam Neeson egy film kedvéért lett soványabb

A színészről már idén nyáron is aggasztó képek jelentek meg, szeptemberben pedig arról írtak a lapok, hogy közel 30 kilótól szabadult meg az Elrabolva-filmek sztárja. Néhányan biztosak voltak abban, hogy a fogyás hátterében egy komoly betegség húzódik, a színésznek azonban elege lett a találgatásokból, és közölte:

a híresztelésekkel ellentétben mindössze annyi történt, hogy 10 ( és nem 30) kilót fogyott egy filmszerep kedvéért.

Liam Neeson 2014 elején és idén nyáron Forrás: AFP, Northfoto

Étkezés, sport és sok kitartás - Fogyókúratippek magyar sztároktólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151123-igy-fogytak-le-a-magyar-sztarok-molnar-aniko-schobert-norbi.htmlOdafigyelni a helyes életmódra, a megfelelő mennyiségű sportra mindig nehéz, akár híres az ember, akár nem. Ismert magyar embereket faggattunk arról, nekik hogy sikerült megszabadulniuk jelentős súlyfeleslegüktől, és mi motiválta őket a legnehezebb percekben. Érdemes tanulni tőlük! Ez Zsír!--Fogyás 30 felett: kihívás vagy kínszenvedés?http://www.life.hu/ez-zsir/20151013-fogyas-fugg-az-eletkortol-tippek-amik-segitenek.htmlA 20-as és a kora 30-as éveinkben a diétázás általában abból áll, hogy igyekszünk kevesebbet enni és többet mozogni. És ez be is szokott válni, az a néhány feleslegesen felszaladt kiló ezzel a módszerrel általában könnyen leolvad rólunk. Később azonban a fogyás ritmusa és sebessége igencsak megváltozik. Ez Zsír!ThinkstockTeázz az egészségedért! Eláruljuk, mikor mit fogyassz!http://www.life.hu/ez-zsir/20150916-zold-tea-rooibos-tea-mentatea-melyik-mire-jo.htmlMíg nyáron leginkább a jeges teát kívántuk meg, ősztől már inkább a meleg italokra voksolunk. Azt biztosan tudod, hogy a szénsavmentes víz mellett a gyógyteák azok, amik még szintén nagyon jó hatással vannak a testedre, az immunrendszeredre - most eláruljuk, mikor melyiket érdemes fogyasztanod. Ez Zsír!--Fogyni akarsz? Cseréld le a tányérokat!http://www.life.hu/ez-zsir/20150920-egyen-kisebb-tanyerbol-aki-fogyni-akar.htmlDiéták, életmódváltás, rengeteg edzés - ha ezek helyett inkább más módon dobnád le a kilókat, akkor íme egy szuper trükk!Ez Zsír!--Mi történik, ha 50 kilót fogysz? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150730-50-kilo-fogyas-utan-igy-nez-ki-egy-no-teste-erre-kell-figyelni-a-szakertok-szerint.htmlNaponta olvasunk inspiráló történeteket olyan nőkről és férfiakról, akiknek egy jelentős fogyás után megváltozott az életük: kivirágzott a párkapcsolatuk, helyreállt az önbecsülésük, és számtalan elismerést kaptak a környezetüktől. De mi a helyzet valójában? Hogy néz ki egy női test 50 kiló fogyás után? Azt leszögezhetjük: nem úgy, mint egy Victoria's Secret-modellé. Elna Baker történetét érdemes elolvasnia mindenkinek, aki fogyni szeretne akár kevesebbet, akár többet a közeljövőben. Ez Zsír!OrigoFogyni akarsz? Legyél vegán!http://www.life.hu/ez-zsir/20150716-ha-tenyleg-fogyni-akarsz-legyel-vegan.htmlSzámos népszerű fogyókúrás módszert javasolnak manapság, de a legújabb kutatás azt mutatja, hogy a kilók leadásának leghatékonyabb módja az, ha teljesen mellőzzük az állati eredetű élelmiszereket, és vegán étrendet követünk.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.