Adele nagyon lefogyott - Hihetetlen formában van az énekesnő

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Hello fogyás énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A telt idomairól ismert énekesnő egyre karcsúbb! Adele-t, akinek Hello című dala felrobbantotta az internetet, New Yorkban kapták lencsevégre. 

Ennél jobb formában még sosem volt Adele - és ezt most nemcsak a szakmai sikereire értjük. Az énekesnő, aki mindig is telt idomairól volt ismert, rengeteget fogyott az utóbbi időben - legalábbis erre engednek következtetni azok a képek, melyeket New Yorkban készítettek róla a napokban. Adele-t egy nagyon elegáns, fekete ruhában kapták lencsevégre, mely hangsúlyozni engedte egyre csinosabb alakját! Csak így tovább!

Ilyen volt:

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

És ilyen lett:

Forrás: NORTHFOTO/Ginsburg/Spaly Inc./N/A

Több tízezer nő kereste fel exét újra Adele miatt

Egy társkereső oldal által készített statisztika szerint az aranytorkú brit énekesnő legújabb dala, a Hello inspirálta arra a hölgyeket, hogy újra kapcsolatba lépjenek egykori szerelmükkel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Mádai Vivien döbbenetesen lefogyott a szülés után: Elárulta a titkát!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-madai-vivien-dobbenetesen-lefogyott-elarulta-a-titkat.htmlAz elhízásról és az ehhez kapcsolódó divatkérdésekről beszélgetett Mádai Vivennel a Life.hu riportere, Németh Máté. Vivien az elmúlt időszakban nagyon lefogyott, és azt is elárulta, milyen módszernek köszönheti a súlyveszteséget. Ez Zsír!--Dér Heni feneke kemény, akár a beton - Dögös fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150922-der-heni-megmutatta-feneket-ami-a-sok-edzes-miatt-kemeny-mint-a-beton.htmlAz énekesnő brutális izmokat növesztett mostanában, így nem is csoda, hogy testét előszeretettel mutogatja a nagyközönségnék. Most szexi, jól kidolgozott fenekét csodálhatjuk meg. Ez Zsír!OrigoMicsoda test! Debreczeni Zita bikinialakjára nincsenek szavakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150920-debreczeni-zita-elkepeszto-bikinialakot-villantott-nyaralasan.htmlSzicíliai nyaralásának utolsó pillanatait élvezi Debreczeni Zita, aki ezúttal egy nagyon dögös, bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Micsoda teste van!Ez Zsír!--Kipróbáltuk: Reggaenesshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151117-kiprobaltuk-reggaeness-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a Reggaeness kerül terítékre. Ez Zsír!--Szinetár Dóra: "Sokszor kerestem a leírhatatlan, vágyak nélküli állapotot"http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-szinetar-dora-szinesznot-meginvitaltuk-egy-jogaorara-ahol-remekul-teljesitette-az-aszanakat.htmlA színésznőt meginvitáltuk egy jógaórára, a gyakorlás után pedig nyíltan beszélgettünk vallásról és párkapcsolatról, amelyben megtalálta, amit régóta keresett. Ez Zsír!--Bencsik Tamara lapos hasat villantott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151116-bencsik-tamara-kockas-hasat-villantott-az-enekesno-foton-mutatta-meg-az-edzes-vegeredmenyet.htmlA Megasztár egykori versenyzőjének új képét látva teljesen elképedtünk, hiszen Tamara igazi álomalakot posztolt a követőinek. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.