Hoppá! Mariah Carey nagyon lefogyott!

fogyás comb Mariah Carey piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt manapság kerek pofival és méretes combikákkal láttuk. Úgy látszik, most megtört a jég, és sikerült lefogynia.

Mariah Carey nagyon régóta nem tündököl régi fényében. Korábban Balázs Pali-frizurával énekelt, majd cipője adta fel a szolgálatot husis combjai alatt. A híresség a napokban egy áruház hálaadási ünnepségén jelent meg egy testhezálló piros ruhában, ami azt is felfedte, mennyire jó formában van mostanában a photoshop rajongójaként ismert sztár.

Mariah Carey 2015 augusztusában a fekete ruhában és most novemberben a piros ruhában, csodás változás Forrás: AFP, Northfoto

Elképesztő! Így fogyott le 3 év alatt testsúlyának felére a 140 kilós lányhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-egy-20-eves-lany-harom-ev-alatt-testsulya-felere-fogyott-le-ime-a-titka.htmlA magát AvocadoToesnak becéző lány egy közösségi oldalon osztotta meg a nagyérdeművel látványos fogyását képekben.Ez Zsír!OrigoLeváltanák az X-Factor mentorát, mert túlságosan lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-cheryl-fernandez-versinit-az-xfaktor-mentorat-levaltatnak-mert-tul-sovany-lett.htmlCheryl Fernandez-Versini vészesen fogy, emiatt sokak szerint már nem mutat jól a képernyőn. Ez Zsír!AFP"Pole arttal el tudom mondani, mi zajlik a lelkemben" - Különleges rúdtáncversenyen jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-pole-artistic-rudtanc-rudfitness-verseny.htmlNagy nap volt idén november 29-e a rúdfitnesz szerelmeseinek életében. Technikai tudás, művészi önkifejezés és akrobatikai elemek kombinációjával csaptak össze profik és amatőrök a Pole Artistic versenyen. De mi is ez a sport tulajdonképpen? Ez Zsír!Fotó: M.Schmidt János – OrigoCsontsoványra fogyott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-gaspar-evelin-csontsovanyra-fogyott.htmlA hónapok óta tartó kemény munka meghozta gyümölcsét: Gáspár Evelin bomba nő lett. Ez Zsír!--Molnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--Rebel Wilson heti ötször jár edzeni, de fagyival jutalmazza magát értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-rebel-wilson-heti-otszor-jar-edzeni-de-fagyival-jutalmazza-magat-erte.htmlNemrég dobta piacra saját ruhamárkáját Rebel Wilson. Elárulta, kifejezetten szereti, ha teltkarcsú lányként hivatkoznak rá. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.