Pink is követi Angelina Jolie példáját

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Rob Kim -
UNICEF Angelina Jolie éhezés Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több világsztár áll be a jótékonykodók táborába, akik között talán Angelia Jolie a legismertebb. Ezentúl Pink is hivatalos UNICEF nagykövetként küzd a gyermekéhezés felszámolásáért.

Pinket, eredeti nevén Alecia Moore UNICEF Kid Power elnevezésű kezdeményezés nemzetközi szóvivőjeként harcol a gyermekéhezés ellen.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Rob Kim

Pink, aki maga is egy négyéves kislány édesanyja, nemrég Haitin járt és az ottani élményei megerősítették az UNICEF-fel való közös munka iránti elkötelezettségében. "Egy héten belül látható volt a különbség a gyerekeken, szinte visszahozta őket az életbe ez az étel. Elképesztő volt" - mesélte.

A program - melybe gyerekek, iskolák, családok jelentkezését várják - abból áll, hogy egy speciális karkötő és a hozzá tartozó alkalmazás révén a résztvevők pontokat tudnak gyűjteni, amelyekért cserébe az UNICEF partnerei biztosítják a pénzt ahhoz, hogy a szervezet gyógyhatású élelemcsomagot jutasson el világszerte a rászoruló gyerekeknek. A fiatalok testmozgással, napi célkitűzéseik teljesítésével tudnak pontokat gyűjteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.