Zimány Linda szexi dekoltázst villantott edzés közben

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
mell modell szexi dekoltázs Zimány Linda labda edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell előszeretettel mutatja meg, milyen gyakorlatokat végez annak érdekében, hogy megőrizze tökéletes alakját.

Linda ezúttal egy labda segítségét vette igénybe, hogy hasizmát erősítse. A modell mellbedobással győzött, mert a labdánál sokkal szemrevalóbbak formás keblei, melyeket egy szexi felsővel tett látványosabbá.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

Így edzi hátsóját Zimány Linda


A modell egy szexi fotósorozaton mutatta meg a rajongóknak, hogyan edzi az amúgy is tökéletes fenekét. KATT A KÉPEKÉRT a Life.hu-ra.
Mennyi az annyi? Figyelj az adagokra, és karcsú leszel!http://www.life.hu/ez-zsir/20151201-etkezes-es-eletmod-igy-erdemes-odafigyelni-az-adagokra.htmlA minőség mellett a mennyiség is nagyon lényeges, ha étkezésről van szó. Ha az egészséges hozzávalókat részesíted előnyben, érdemes ügyelned arra is, miből mennyit eszel. De vajon mennyi az annyi? Utánajártunk!Ez Zsír!ThinkstockKim Kardashian: „Kövér vagyok, mint egy disznó, a lábam meg, mint egy elefánté”http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-kim-kardashian-terhesen-nagyon-kovernek-latja-magat.htmlA celebnő végleg besokallt: nem bírja tovább elviselni a terhesség kínjait. Ez Zsír!--Brutális hátizmokat növesztett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-brutalis-hatizmokat-novesztett.htmlGáspár Győző lánya nem adja fel a kemény edzést, és most már nem is csupán a fogyásra, hanem a gyönyörű izmokra gyúr. Le a kalappal! Ez Zsír!--Töltse az ünnepeket pihenéssel és feltöltődéssel Hajdúszoboszlón!http://www.life.hu/ez-zsir/hirdetes/20151203-toltse-az-unnepeket-pihenessel-es-feltoltodessel-hajduszoboszlon.htmlEgyre többen döntenek úgy, hogy akár egyedül, akár családostul idén egy új helyszínen töltik az ünnepeket a megszokott helyett. Belefáradtak a karácsonyi teendőkbe, a rohanásba, a takarításba, a vendégvárás kellemetlenségeibe, és valódi pihenésre vágynak. Hirdetés15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-carrie-fisher-szinesznonek-15-kilotol-kellett-megszabadulnia-a-star-wars-miatt.htmlHamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette. Ez Zsír!OrigoMolnár Andi lement nekünk spárgábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151130-molnar-andit-a-szombat-esti-laz-sztarjat-tancos-koreografust-jogaorara-vittuk-ahol-lement-spargaba.htmlJógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.