Elvált párok egykori családi fészkei

luxus válás Ben Affleck Jennifer Garner otthon Brian Austin Green sztárok Megan Fox kaley Cuoco Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag – jó néhány szomorú válásnak és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált párok egykor együtt éltek. 

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

A No Doubt egykori énekesnőjének házasságát is egy rettegett dadus dúlta fel. A pár 13 év után idén ősszel végleg különvált, hat hálószobás, kilenc fürdőszobás közös Beverly Hills-i otthonukat pedig azóta is árulják. Az áráról nincs információ.

Forrás: Northfoto

Az Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting mindössze 21 hónapig bírták együtt, szeptemberben ők is bedobták a törülközőt. Gyönyörű kaliforniai luxusvillájukat anno Khloe Kardashiantól és Lamar Odemtől vásárolták 5,49 millió dollárért, azaz 1,6 milliárd forintért. Most ez az ingatlan is új lakóra vár.

Forrás: Northfoto

Megan Fox és Brian Austin Green

Több mint egy év­ti­zed után augusztusban hagyta el a férjét Megan Fox. Grandiózus Toluca Lake-i otthonukban együtt nevelték Green egy korábbi kapcsolatából született fiát és két közös gyermeküket. A házat 3,35 millió dollárért, vagyis 971 millió forintért vették.

Forrás: Northfoto

Ben Affleck és Jennifer Garner

A legnagyobb sokkot minden bizonnyal Ben Affleck dadusbotránya okozta idén. A történet azért sem mindennapi, mert a házaspár máig nem írta alá a válási papírokat, sőt mi több, jelenleg is egy fedél alatt laknak, 5 milliárd forint értékű Pacific Palisades-i kúriájukban.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.