2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag – jó néhány szomorú válásnak és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált párok egykor együtt éltek. 

Gwen Stefani és Gavin Rossdale

A No Doubt egykori énekesnőjének házasságát is egy rettegett dadus dúlta fel. A pár 13 év után idén ősszel végleg különvált, hat hálószobás, kilenc fürdőszobás közös Beverly Hills-i otthonukat pedig azóta is árulják. Az áráról nincs információ. 

Forrás: Northfoto

Az Agymenők dögös sztárja, Kaley Cuoco és férje, Ryan Sweeting mindössze 21 hónapig bírták együtt, szeptemberben ők is bedobták a törülközőt. Gyönyörű kaliforniai luxusvillájukat anno Khloe Kardashiantól és Lamar Odemtől vásárolták 5,49 millió dollárért, azaz 1,6 milliárd forintért. Most ez az ingatlan is új lakóra vár. 

Forrás: Northfoto

Megan Fox és Brian Austin Green 

Több mint egy év­ti­zed után augusztusban hagyta el a férjét Megan Fox. Grandiózus Toluca Lake-i otthonukban együtt nevelték Green egy korábbi kapcsolatából született fiát és két közös gyermeküket. A házat 3,35 millió dollárért, vagyis 971 millió forintért vették. 

Forrás: Northfoto

Ben Affleck és Jennifer Garner 

A legnagyobb sokkot minden bizonnyal Ben Affleck dadusbotránya okozta idén. A történet azért sem mindennapi, mert a házaspár máig nem írta alá a válási papírokat, sőt mi több, jelenleg is egy fedél alatt laknak, 5 milliárd forint értékű Pacific Palisades-i kúriájukban. 

Forrás: Northfoto