Klasszikusan, aranyban - ragyogj egész decemberben!

Forrás: Thinkstock -
fashion week ünnep arany stílus szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben minden a csillogásról szól, az arany pedig vitathatatlanul az egyik legmeghatározóbb szín az ünnepek alatt. Építsd be bátran a ruhatáradba akár feltűnően, akár egy-egy kiegészítő formájában!

Kinek áll jól az arany?

Az aranynak számtalan árnyalata van, de

alapvetően igaz az, hogy ez főképp a tavasz és az ősz típusúak színe.

Nekik általában jól áll ez az árnyalat, a rózsaarany például kifejezetten remekül mutat a világos bőrű és hajú, tavasz típusú hölgyeken, míg az őszhöz a bronzos tónusok passzolnak istenien. De a nyár és a tél típusúaknak sem kell elkeseredniük: az előbbi bátran viselhet világos aranyszínű holmikat, a sötét bőrű és hajú, téltípusú hölgyek is válogathatnak az aranyszínű kiegészítők között!

Forrás: Thinkstock

Farmerral modern és dögös

Ha csillogásra vágysz a szürke hétköznapokon, bátran húzz egy feltűnő, csillogó felsőt kedvenc farmerodhoz. Kombinálhatod kötött holmikkal, esetleg egy nagyobb sállal, most ugyanis hatalmas divat a különböző textúrák keverése. A végeredményt csak még izgalmasabbá teszi egy élénkpiros ajakrúzs!

1. Asia Center MK Áruház 4990 forint 2. Mango 6995 forint 3. H&M 8990 forint 4. Estée Lauder 30 dollár 5. Asia Center MK áruház 4560 forint

Jöhet a csillogás!

Az arany-fekete kombó örök divat, karácsonyra és szilveszterre nincs ennél tökéletesebb választás!

1. Asia Center MK Áruház 1995 forint 2. OPI 3. Asia Center L'Oréal ünnepi csillogás 950 forint 4. H&M 19.990 forint 5. Zara 14.995 forint

Egy arany ékszer mindenkinek kell

Szerezz be egy csodás, aranyszínű bizsut decemberre! Ha ilyesmikkel dobod fel a kedvenc blúzodat vagy kötött pulóveredet, már attól ünnepi hangulatba kerülsz!

1. Mango 2995 forint 2. Asia Center Trend-Six 2500 forint 3. Zara 4995 forint 4. Asia Center Trend-Six 2000 forint 5. H&M 1990 forint 6. Stradivarius 1995 forint

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.