Hatalmas fenekű plus size modell az internet legújabb sztárja

modell divatvilág fotó Iskra Lawrence plus-size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskra Lawrence szinte napi szinten oszt meg magáról retusálatlan fotókat a hivatalos Instagram-oldalán. A lány ugyanis eldöntötte: többé nem akarja takargatni magát. Azóta majdnem négyszázezren kezdték követni. 

A 25 éves angol lányt 13 évesen alkalmazta először egy modellügynökség, és azóta is állandóan van munkája. Elmondása szerint sosem diétázott, és nem szokta számolni a kalóriákat. A kampányaival szeretné elérni, hogy a lányok végre elfogadják önmagukat, és a divatvilág is több teltkarcsú modellt alkalmazzon – írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/iamiskra

"18 éves koromban tudatosult bennem, hogy a testem sanyargatása helyett inkább a világ látásmódján kellene változtatni. A szerződéseim aláírásakor rájöttem, hogy akár L-es méretekkel is lehet belőlem sikeres modell. Igen, vannak popsimutogatós képeim is, de tudjátok, miért? Mert szeretném megmutatni retusálatlanul a striáimat, a narancsbőrömet, még a pluszkilóimat is. Ez az én testem. Szeretem, és szeretek olyan fotókat posztolni, amik azt mutatják, milyen magabiztos vagyok" – mondta Iskra.

Kipróbáltuk: Sittes edzéshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151207-kiprobaltuk-sittes-edzes-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a sittes edzés kerül terítékre. Ez Zsír!--Hoppá! Mariah Carey nagyon lefogyott!http://www.life.hu/ez-zsir/20151202-mariah-carey-enekes-nagyon-lefogyott.htmlAz énekesnőt manapság kerek pofival és méretes combikákkal láttuk. Úgy látszik, most megtört a jég, és sikerült lefogynia. Ez Zsír!AFPSarka Katán csavartunk egyet – Jógára vittük a modellthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-sarka-katan-csavartunk-egyet-jogara-vittuk-a-modellt-ahol-nagyon-jol-teljesitett.htmlA kétgyermekes családanya mindig top formában van, és a sportok szerelmese. Amikor meghívtam a jógaórámra, azonnal igent mondott, bár életében másodszor próbálta ki a csavaros ászanák világát. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoDukai Regina popsija több, mint tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151205-dukai-regina-modell-popsija-rajongoi-szerint-tokeletes.htmlA modell dögös fotóval örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán, amiért követői igencsak hálásak voltak. Ez Zsír!OrigoKim Kardashian: „Kövér vagyok, mint egy disznó, a lábam meg, mint egy elefánté”http://www.life.hu/ez-zsir/20151204-kim-kardashian-terhesen-nagyon-kovernek-latja-magat.htmlA celebnő végleg besokallt: nem bírja tovább elviselni a terhesség kínjait. Ez Zsír!--Végigette a forgatását Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-amanda-seyfried-szineszno-vegigette-a-kaosz-karacsonyra-forgatasat.htmlAz amerikai színésznő saját bevallása szerint nincs ellene a finom falatoknak, legújabb filmjének forgatása alatt pedig alig tudta abbahagyni az evést. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.