Iskra Lawrence szinte napi szinten oszt meg magáról retusálatlan fotókat a hivatalos Instagram-oldalán. A lány ugyanis eldöntötte: többé nem akarja takargatni magát. Azóta majdnem négyszázezren kezdték követni. 

A 25 éves angol lányt 13 évesen alkalmazta először egy modellügynökség, és azóta is állandóan van munkája. Elmondása szerint sosem diétázott, és nem szokta számolni a kalóriákat. A kampányaival szeretné elérni, hogy a lányok végre elfogadják önmagukat, és a divatvilág is több teltkarcsú modellt alkalmazzon – írja a Daily Mail

Forrás: Instagram/iamiskra

"18 éves koromban tudatosult bennem, hogy a testem sanyargatása helyett inkább a világ látásmódján kellene változtatni. A szerződéseim aláírásakor rájöttem, hogy akár L-es méretekkel is lehet belőlem sikeres modell. Igen, vannak popsimutogatós képeim is, de tudjátok, miért? Mert szeretném megmutatni retusálatlanul a striáimat, a narancsbőrömet, még a pluszkilóimat is. Ez az én testem. Szeretem, és szeretek olyan fotókat posztolni, amik azt mutatják, milyen magabiztos vagyok" – mondta Iskra.