Safyre két évvel ezelőtt elvesztette az egész családját egy lakástűzben. Nagynénje most egy különleges kezdeményezésbe fogott, hogy a gyermek ne érezze egyedül magát karácsonykor. 

2013-ban egy gyújtogató által okozott lakástűzben a kislány édesapja, nővére, és két testvére is odaveszett. Safyre életét az édesapja mentette meg, aki testével védte őt a lángok elől. Bár túlélte a tragédiát, testének 75%-a így is megégett. A tűz után közel 50 műtét és számtalan beavatkozás várt rá, ami nagyon megviselte őt mind lelkileg, mind fizikailag. A sok rossz mellett akad azért jó is az életében: a környéken élők minden megtesznek azért, hogy normális élete éljen - írja a Metro.

Forrás: Facebook/Safyre Schenectady's Super Survivor

Liz, a nagynéni most egy különleges meglepetéssel készült a gyereknek: vett egy karácsonyfát, amire üdvözlőlapokat lehet felakasztani. Amikor Safyre meglátta az ajándékot, bár nagyon tetszett neki, de mégis elszomorodott és azt mondta, hogy erre akár 100 lap is elférne, ő mégsem fog kapni sokat. Most a kislány közösségi oldalán kérték meg a követőket, hogy aki szeretne, küldjön egy szép karácsonyi lapot az árvának, ezzel is széppé varázsolva neki az ünnepeket.