Saját ruhamárkát indít egy 22 hónapos kisbaba

Forrás: Instagram/Millie-Belle Diamond -
fashion week Millie-Belle Diamond kisbaba ruhamárka indítás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram-sztárból divattervezővé nőtte ki magát Millie-Belle Diamond – miközben még be sem töltötte a második életévét.

Eljött az idő, hogy megismerd Millie-Belle Diamondot, akinek még bizonyára sokat fogod hallani a nevét a közeljövőben.

Forrás: Instagram/Millie-Belle Diamond

A 22 hónapos szupertrendi kislány mindennapjait 140 ezren követik Instagramon, hamarosan pedig elindítja saját különbejáratú ruhamárkáját, amely – nevének kezdőbetűi után – az MBD the Label nevet fogja viselni.

Forrás: MBD The Label

Mindezt anyukája, Schye Fox tartja kézben, akinek elmondása szerint Millie-Belle kedvenc ruhadarabjai lesznek a márka darabjai, mint a bőrkabát, a flitteres perelin, a gladiátor szandál és a bunda, és az egész gyerekkollekciónak lesz egy felnőtt változata is, hogy az anyukák kislányukhoz tudjanak öltözni.

Gyereksztárok élete a csillogáson túl

Pénz, siker, csillogás – a hirtelen jött népszerűség még egy egyébként stabil énképpel és egészséges önbizalommal rendelkező felnőtt életét is fenekestül fel tudja forgatni, az igazán emberpróbáló feladat azonban mégiscsak az, amikor a világhírrel egy alig pár éves gyermeknek kell megbirkóznia. A show-biznisz nem gyerekjáték, a tündöklő sikertörténeteket sok esetben szomorú utójáték követi. A Lif.ehu cikkéért kattints ide!

Már most belezúgtunk 2016 trendszíneibe - így viseld a rózsakvarcot és a derűs kéket!http://www.life.hu/trend/20151203-2016-pantone-szerint-az-ev-trendszinei-a-derus-kek-es-a-rozsakvarc-igy-viseld.htmlMint minden évben, idén is december legelején jelentette be a Pantone intézet a jövő év trendszínét, ám rendhagyó módon ezúttal egy helyett kettőre esett a választás: a nyertes a rózsakvarc és a derűs kék lett. Már most alig várjuk, hogy ilyen holmikba bújhassunk jövő tavasszal, ám ha divatozni szeretnél, a téli szettjeidet is feldobhatod 2016 legmenőbb árnyalataival! Trend--Micsoda divatbaki! Vujity Tvrtko nagypapacipőben és fehér zokniban vezetett műsorthttp://www.life.hu/trend/20151204-vujity-tvrtko-divatbakit-vetett-nagypapacipoben-es-feher-zoknival-vezetett-musort.htmlMég a legjobbakkal is előfordulhat, hogy egy álmos reggelen a gardrób előtt állva nem éppen összeillő darabokat kapnak le a polcról. Vujity Tvrtkóval is valami ilyesmi történhetett ma. TrendOrigoElegáns, trendi és modern nadrágos szettek az ünnepekrehttp://www.life.hu/karacsony/szepseg/20151210-elegans-szettek-nadragban-igy-is-lehetsz-unnepi.htmlHa nem szereted a lábaidat megmutatni, mégis elegánsan szeretnél megjelenni a karácsonyi összejöveteleken, bátran bújj nadrágba, amikor csak kedved tartja. Farmerban és sportcipőben is lehetsz nagyon csinos, a zakónadrág-tűsarkú kombó pedig nemcsak divatos, de nagyon szexi is – íme, egy kis inspiráció!SzépségThinkstockTrendi kismamaszettek, kacér estélyi és sok-sok szín - így divatozott Katalin hercegnő 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151201-oltozkodes-es-trend-igy-divatozott-katalin-hercegno-2015-ben.htmlAmióta Vilmos herceg eljegyezte, Katalin hercegnő stílusikon lett, ehhez kétség sem férhet. 2013-ban, az első terhessége alatt és utána is szuperstílusos volt, és ez nem volt másként 2014-ben sem. Most megmutatjuk, idén mire voksolt, ha színekről, fazonokról és kiegészítőkről volt szó. TrendOrigoJátszd újra, Carrie! Ikonikus divatpillanatok a filmtörténelembenhttp://www.life.hu/trend/20151022-ikonikus-es-nepszeru-divatpillanatok-filmekben.htmlÁlmodozni jó, erre pedig kiválóan alkalmasak a csajos mozifilmek. Ha épp nem valami világmegváltóra vágyom, ha nincs kedvem telesírni egy csomag zsepit a Szerelmünk lapjain, és ha nem akarok 90 percig masszívan nevetni, akkor csakis olyan filmet választok, ahol a főszerepet a divat játssza. Íme, néhány film, ami nemcsak minket, de nők millióit inspirálta a divat terén. Trend--16 ezer követője van a divatdiktátor kisbabánakhttp://www.life.hu/trend/20151017-freya-fossaceco-9-honapos-divatdiktator-akinek-mar-16-ezer-kovetoje-van.htmlFreya Fossaceco ugyan csak 9 hónapos még, de máris egy igazi divatdiktátor - Instagramon ráadásul már 16 ezer követője van. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.