Közel egy évtizedig volt a világhírű fehérneműmárka angyala Adriana Lima és Alessandra Ambrosio, akik a legfrissebb jelentések szerint kétséges, hogy folytatni fogják a Victoria's Secrettel való közös munkát.

A Victoria's Secret éves divatshow-ját követően veszi kezdetét a fehérneműmárka fotózása valamelyik napsütötte egzotikus tengerparton, amelyre a brit Vogue információi szerint ezúttal sem Adriana Lima, sem pedig kolléganője, Alessandra Ambrosio nem tartott a többi modellel.

Alessandra és Adriana a 2014-es Victoria's Secret show-nForrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Yunus Kaymaz

Egyelőre nem tudni, hogy a két angyal, akik immár több mint tíz éve modellkednek a Victoria's Secret színeiben, valóban felbontották-e a szerződésüket a céggel: a VS egyelőre nem reagált a fejtegetésekre.

Adriana és Alessandra, akiket idén még láthattunk az éves decemberi divatshow-n, 16 és 15 éves koruk óta dolgoznak a világhírű márkának, összesen 16 divatshow-t csináltak végig (kivéve Adrianát, aki kislánya születése miatt kihagyta a 2009-es bemutatót).Addig fogom csinálni, amíg lehet – mondta el egy korábban adott interjújában Adriana, miközben Alessandra éppen ellenkezőleg vélekedett minderről: Nem akarom örökké csinálni. Tudom, hogy eljön majd az idő, amikor abba kell hagynom.