Ciki! Beismerte a lopást a Chanel divatcég

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
divattervező kötés Mati Vetrillon Chanel lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mati Ventrillon divattervező Facebook-oldalára töltött fel egy fotót saját tervezésű pulóveréről és a Chanel egy új kollekciós darabjáról, ami igencsak hasonlít a skót divattervező ruhájára.

„Nyáron meglátogatott a Chanel stábja és megvették néhány termékünket, mondván, kutatást végeznek. Kifejezetten említettem nekik, hogy szívesen eladom nekik a terveket hogy ezzel is segítsem a Chanel ház reputációját (volt már együttműködésünk a Dolce&Gabbanával, Alexander McQueennel), ezután tényleg nem vártam, hogy lemásolják" – nyilatkozta a tervező.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

A Chanel nem is tudott kibújni a dolog alól, és mindenféle magyarázkodás helyett beismerte a lopást, és elnézést kért a Fair-szigeteki kötésmintákat alkalmazó Mati Ventrillon divatcégtől. „A Chanel elismeri, hogy a helyzetet a stábon belüli funkcionális zavar okozta és elnézést kér, egyúttal elismeri a Fair-szigetek régi hagyományait és hangsúlyozni kívánja, hogy nagyon tiszteli és sokra becsüli a kreativitást, akár a sajátja, akár másoké” – olvasható a nyilatkozatban. Az biztos, hogy Karl Lagerfeld ekkorát még nem égett.

Divatbotrányok: Karl, a divatisten

Lófarok, napszemüveg, fekete-fehér sikk és közel ötven év tapasztalata. Ő Karl Lagerfeld, a divatszakma és a hírességek legfőbb kritikusa. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.