"Kérem, ne zavarjanak!" Fűszerezd meg az utazási élményt egy szexi szállodával

Isztambul Brighton Írország utazás szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legnépszerűbb utazásajánló oldal több mint 3100 embert kérdezett meg arról, hogy a szex valóban jobb-e egy szállodában, mint otthon. És a cseppet sem meglepő végeredmény: a válaszadók 81%-a igennel felelt. Ha te is hasonlóképp gondolod, nézd meg azokat a tűzforró helyeket Európában, amik biztosan meghozzák a kedvedet a hancúrozáshoz.

Fényűző romantika ír módra

Nyugat-Írország hangulatos, misztikus, zöldben pompázó, de az erotika szó egészen biztosan nem jutna eszedbe róla. Mégis, ha belépsz ebbe a galway-i hotelbe, nem csupán meglepődsz majd a lenyűgöző környezet láttán, hanem egész egyszerűen el leszel ragadtatva. A világhírű ír kalaptervező, Philip Treacy közreműködésével létrehozott szálloda a modern stílus megtestesítője, a színes, eklektikusan berendezett társalgók mindegyikének megvan a maga karaktere, és Hollywood csillogó világába repíti a látogatókat.

Forrás: theghotel.ie

Az élvonalbeli dizájn a szobákban, a díjnyertes spában és az elegáns étteremben is megjelenik, a különleges ír vendégszeretet pedig már csak hab a tortán. Ha a pároddal igazán extravagáns élményekre vágytok, béreljétek ki néhány napra a ´90-es évek szupermodelljéről, Linda Evangelistáról elnevezett lakosztályt, ami hatalmas ágyával, impozáns fürdőszobájával és privát teraszával ideális választás az „édeskettes" együttlétekhez.

Ahol az álmok valóra válnak

Néha a romantikázáshoz egy intim, eldugott búvóhelyet kerestek, ahol elbújhattok kedveseddel a világ zaja elől, máskor érzéki élményekre vágytok, valahol a város kellős középen. Az Isztambul szívében megbúvó Central Palace egy olyan luxushotel, ami a késő oszmán stílust a 21. század legmodernebb elemeivel kombinálja, és az év minden időszakában fejedelmi kikapcsolódást kínál.

Forrás: thecentralpalace.com

A szálloda, ahol A világ nem elég című Bond-film egyes jeleneteit forgatták, már önmagában egy szexi úti cél, kifinomult légköre hozzájárul a tökéletes ellazuláshoz, és természetesen nem maradnak ki a szokásos kényelmi szolgáltatások sem, így például a gőzfürdők, a jakuzzik és a wellnessközpont. A gourmet vacsorákról már nem is beszélve.

A Life.hu extra tippje

Ha mindig is el akartál utazni Isztambulba, hogy megtapasztald gazdag kultúráját, építészeti csodáit és ínycsiklandó ételeit, a tél tökéletes alkalom a kiruccanásra. Bár az időjárás nem a legkellemesebb, a kedvezőbb árak némi vigaszt jelenthetnek, és ilyenkor kevesebb a turista, így nem kell órákig sorban állni a fontosabb nevezetességek előtt. Az Isztambul városlátogatás legjobb ára-86.763Forint/fő/3éjtől

Egy pajkos hétvége Brightonban

A dél-angliai Brightonban található szálloda megálmodóit a rock'n'roll inspirálta, és a funky témájú szobák biztosan nem fognak csalódást okozni azok számára, akik szívesen eltöltenének egy fülledt éjszakát a partnerükkel. A kör alakú franciaágyaktól kezdve a buja budoáron át a tükrös mennyezetig itt minden a kényeztetésről szól, a "Pin Up Parlour" a brit szexbomba, Diana Dors emlékét idézi, ám a hotelben a zene szerelmesei is megtalálhatják kedvenc alvóhelyüket. A lila ötven árnyalatában pomázó "Nookii szoba" a szenvedélyes éjszaka záloga, míg a hotel hírhedt lakosztálya, a "Kraken's Lair" felejthetetlen hétvégét ígér a pajzánkodásra vágyóknak.

Forrás: hotelpelirocco.co.uk

A luxus rusztikus újragondolása

Mit csinálsz általában egy szállodai szobában? Nos, ha a válaszod az alvás, máris mutatunk neked egy olyan helyet, ahol bátran szabadjára engedheted a fantáziádat. Az olaszországi Matera városa a világörökség részét képező barlanglakásairól híres, és a Sextantio Le Grotte della Civita is ennek a negyednek (Sassi di Matera) a legrégebbi részében található. Megőrizve a meglévő architektúrát és a hely esztétikumát, a svéd-olasz szállodatulajdonos, Daniele Kihlgren egy valóságos építészeti remekművet hozott létre, ahol a szobák és lakosztályok romantikus hangulatát a helyi anyagok és antik bútorok harmóniája adja.

Forrás: sextantio.it

A kandallókban lobogó tűz látványa még a leghidegebb estéket is forróvá varázsolja, és a páros masszázs, amit a vendégek a saját szobájukban élvezhetnek, tökéletesen biztosítja az egymásra hangolódást.

Egzotikum, érzékiség, elegancia

Hol másutt találhatnál a romantikázáshoz tökéletesebb helyszínt, ha nem Párizsban, a szerelem fővárosban? A hedonizmus templomaként emlegetett Maison Souquet enteriőrje a híres francia belsőépítész, Jacques Garcia munkáját dicséri, és felidézi a "Belle Époque", vagyis a boldog békeidők hangulatát. Mind a 20 deluxe szobát és a különösen pazar lakosztályokat a kultúra és az haute couture mesés találkozása jellemzi, az extravagáns dekoráció, a nemes anyagok és a fényűző bútorok fantasztikus atmoszférát teremtenek a pihenéshez. Az élményfürdőben különleges szeánszokon is részt vehetnek a felfrissülni vágyók, a bárban pedig mennyei koktélok csábítják érzéki utazásra a vendégeket.

Forrás: maisonsouquet.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.