A hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája!

Jennifer vs. Selena

Lawrence kisasszony mindössze két évvel idősebb kolléganőjénél, és úgy tűnik, ez a pár év kell ahhoz, hogy sokkal ügyesebben válasszon ruhát. A világos színek alapvetően fiatalítanak, Selena Gomez azonban úgy festett ebben a szettben, mint egy ügyesen karbantartott arcú negyvenes. 

Forrás: AFP

Kell egy ütős rúzs!

Az idei tél egyértelműen a sötét rúzsokról szól, ami remekül is áll Teresa Palmernek. Lupita Nyong'o azonban nem állt be a divatozók sorába, ő ezúttal szokatlanul kék ajkakra voksolt. A Star Wars premierjén azonban ez is simán belefér!

Forrás: AFP

Hétköznapi lazaság

Nem minden híresség képes az utcai szettjét is viszonylag jól összerakni: a héten Drew Barrymore és Jennifer Garner volt remek példa arra, hogy a laza napokban is elkélne a sztároknak egy jó stylist. Drew szettjét nagyon nem értjük, a legjobb szó rá a káosz, Jennifer láttán pedig igazából elalszunk az unalomtól...

Forrás: Northfoto

Ismerd meg Daisy Ridley-t!

Az ébredő Erő újdonsült sztárja múlt héten már megmutatta, hogyan kell kreatívan szoknyát választani, ezúttal pedig két csodás kreációban tündökölt a film premierjén. Azt kell mondjuk, ez a lány tud valamit: a fekete, aszimmetrikus Roland Mouret-darab dögös volt és nagyon különleges, a Chloé pedig természetesen remek választás, abszolút passzol a bájos színésznő romantikus énjéhez. 

Forrás: AFP