Chloe Grace Moretz Sofia Hellqvist Rihanna Lena Dunham Viktória svéd királyi hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten láttunk nagyon bájos pocakos hercegnőket, igencsak felturbózott estélyiket és különleges szabású ruhadarabokat. Lássuk, kinek mennyire sikerült hozni a formáját - következzen a Life.hu heti stílusmustrája.  

Turbózd fel a szoknyádat!

Ceruzaszoknya helyett próbálj ki valami izgalmasabbat! A héten odáig voltunk Daisy Ridley Chanel szoknyájáért, Lena Dunham pedig nagyon trendire vette a figurát ebben az MSGM kreációban. Néha érdemes új fazonokkal kísérletezni, ám arra figyelj, hogy egy ilyen feltűnő darab mellé valami egyszerűbb felsőrészt válassz!

Lena Dunham, Daisy Ridley Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a szoknyája tetszik jobban?

Óvatosan a fényes anyagokkal!

Alapvetően azért érdemes vigyázni ezekkel a holmikkal, mert nagyon erősítenek - no persze akkor nincs aggódnivalód, ha olyan alakod van, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Olivia Palermónak. Mindketten szupercsinosak voltak a héten!

Alessandra Ambrosio, Olivia Palermo Forrás: AFP

Ki választott jobban?

Hogy állsz a masnikkal?

Chloe Grace Moretz és Camilla Belle a héten hozták a szokásos romantikus stílust, és jól láthatóan mindketten nagy rajongói lettek a masnival feldobott ruháknak.

Camilla Belle, Chloe Grace Moretz Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

Felturbózott estélyik

Rihanna idén nem először választ a szokottnál is feltűnőbb estélyit: ez a Dior Couture ruha lehetett volna csodás is, most azonban kicsit sok lett a jóból. Zendaya Coleman szettje azonban üde volt és nagyon egyedi, mi imádtuk!

Rihanna, Zendaya Coleman Forrás: AFP

Kinek az estélyi ruhája tetszik jobban?

Pocakos hercegnők

Nem Katalin volt idén az egyetlen csoda szép pocakos hercegnő: Viktória és Zsófia svéd hercegnők mesésen néztek ki a Nobel-díj átadásának díszvacsoráján!

Zsófia hercegnő, Viktória hercegnő Forrás: AFP

Ki a csinosabb?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.