Micsoda átalakulás! Ismét rövid hajra váltott Alyssa Milano

Forrás: AFP/Stephen Lovekin -
frizura színésznő Alyssa Milano hajvágás rövid frizura rövid haj átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen változáson ment keresztül a sorozatsztár: Alyssa Milano ugyanis ismét rövid hajat vágatott magának. 

A Csodanő-jelmezben szoptató Alyssa Milano drasztikus lépésre szánta el magát: megszabadult hosszú és gyönyörű tincseitől, és ismét rövid hajat vágatott magának. Annak ellenére, hogy nagyon szeretjük a rövid fazonokat, az eredményt elnézve nem vagyunk maradéktalanul elégedettek Alyssa frizurájával, amely kissé öregíti a nyilvános szoptatásért rajongó sorozatsztárt.

Ilyen volt Alyssa hosszú hajjal:

Forrás: AFP/Stephen Lovekin

És így fest rövid frizurával:

Forrás: Instagram/ Alyssa Milano

Szerinted is öregíti a színésznőt a rövid haj?

Eljött a növényi őssejtek korahttp://www.life.hu/trend/20151217-novenyi-ossejtek-a-szepsegapolasban-mire-jok-hogy-mukodnek.htmlSvájci alma, keserű narancs, alpesi rózsa, tengeri kömény, havasi gyopár és nyári orgona – csak néhány növény azok közül, amelyek sejtjeit sikerrel hasznosítják a kozmetológiában. A legújabb trend a szépségápolásban a növényi őssejtes kozmetikumok, melyek lassítják a bőr öregedését. Trend--Természetességével akarja meghódítani a világot Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/trend/20151220-nagy-nikoletta-a-miss-universe-szepsegverseny-vilagdontojen-termeszetessegevel-akar-hoditani.htmlMa derül ki, kinek a fejére kerülhet korona a Las Vegas-i Miss Universe világversenyen. Vajna Timi királynője, Nagy Nikoletta természetességével szeretné elkápráztatni a világot. Trend--Kék rúzs, melléfogás és egy új díva - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151218-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-daisy-ridley-jennifer-lawrence-selena-gomez.htmlA hét legnagyobb durranása egyértelműen az új Star Wars-film premierje volt, így be is mutatjuk a mozi legújabb csillagát, Daisy Ridley-t. De melléfogásokban és rémesen kiválasztott szettekben sem volt hiány a héten - következzen a Life.hu stílusmustrája! TrendAFPEjha! Meztelen fürdőzést csapott Rihannahttp://www.life.hu/trend/20151218-rihanna-dogos-meztelen-furdozest-csapott.htmlAz énekesnő újabb dögös képpel örvendeztette meg rajongóit Instagram-oldalán. Trend--Kreatív vagy hasznos holmira vágyik? Ezeknek minden férfi örülni fog!http://www.life.hu/trend/20151216-karacsonyi-ajandektippek-ferfiaknak-ingek-salak-illatszerek.htmlMég néhány dolgot el kell intézned az ünnepekig, és köztük van a tökéletes ajándék megtalálása férfi ismerőseidnek? Reméljük, a következő tippek inspirálnak egy kicsit! TrendThinkstockSzokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.