Maddie Ziegler Flynn McGarry siker sikeres emberek tinédzser tizenéves Malia Obama Legbefolyásosabb hírességek Time Jaden Smith Amandla Stenberg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Time az idén is összeállította az év legsikeresebb tinédzsereinek listáját. A felsoroláson összesen harmincan kaptak helyett - a következőkben bemutatjuk az 5 legmenőbb tizenévest.

Hogy a Time szerint mitől sikeres egy tinédzser? A menőséghez számos út vezethet: lehet valaki az Egyesült Államok elnökének a lánya, világszerte ismert Instagram-sztár, vagy éppen tizenéves étteremtulajdonos.

Maddie Ziegler, 13 éves

Madison Nicole Ziegler 2002. szeptember 30-án látta meg a napvilágot Pittsburghben. A kislány kétévesen csatlkozott az Abby Lee tánctársulathoz, ahol a mai napig keményen gyakorol és tanul. A 13 éves Maddie ma már profi táncos, nevét a Lifetime csatornán futó Dance Moms nevezetű reality show-ban ismerte meg az Egyesült Államok, világhírnevet pedig Sia Chandelier c. videóklipje hozta meg számára. A tánc mellett ebben az évben a modellkedésbe is belevetette magát: Ralph Loren 2015-ös őszi divatshow-jában debübált a kifutón. Emellett több nemzetközi magazin címlapján is szerepelt már, úgy mint a Harper's Bazaar, vagy a Cosmopolitan.

Forrás: AFP

Flynn McGarry, 16 éves

Ez a 16 éves amerikai fiú jelenleg az Egyesült Államok egyik legtöbb figyelmet kapó étteremtulajdonosa, amely étteremben ő maga a séf. Flynn 12 éves kora óta van jelen a szakmában: ekkor kezdett első vállalkozásába, ami azt jelentette, hogy anyja kaliforniai lakásában főzött a hozzájuk látogató vendégeknek. Eureka nevezetű New York-i étterme heti három napon tart nyitva, és egyelőre tizennégy fajta ételt kínál. Egy személy részére 160 dollárba kerül egy vacsora.

Forrás: AFP

Amandla Stenberg, 17 éves

A most 17 éves színésznőnek az Éhezők viadala c. film hozta meg a világsikert, amelyben a 12 éves Rue-t alakította. Amandla 1998. október 23-án Kaliforniában született, afrikai és dán származású. Négyévesen kezdett el modellkedni egy Disney-katalógusban, szerepelt számos nemzetközi reklámfilmben, köztük például a McDonald's, valamint a Walmart hirdetéseiben. Karrierje az Éhezők viadala után sem állt meg, 2014-ben ő szinkronizálta a Rio 2 című animációs film Bia nevű karakterét, szerepet kapott az idén idult Mr. Robinson nevű vígjátéksorozatban, és a jövőre moziba kerülő As You Are c. filmben.

Forrás: AFP

Jaden Smith, 17 éves

A listáról természetesen nem hiányozhat az amerikai fiatalok Paulo Coelhója sem. Will Smith folyamatosan kétségbeesett fejet vágó fia azonkívül, hogy rendszeresen árasztja el Twitter-profilját banális (és általában értelmetlen) életbölcsességekkel, a show-bizniszbe is szorgalmasan tevékenykedik. Kollaborált már Justin Bieberrel, és volt közös filmje édesapjával, Will Smithszel is. Az utóbbit egyébként 2014-ben A legrosszabb színész kategóriában Arany Málna díjjal honorálták.

Forrás: AFP

Malia Obama, 17 éves

Barack Obama legidősebb lányát, Maliát egyre gyakrabban emlegetik tini stílusikonként. A 17 éves tini valószínűleg édesanyjától lesi el elegáns és nőies stílusát, ami ugyanolyan jól áll neki is, mint a First Ladynek. Malia egyébként 175 centi magas, hosszú lábaival igazi modellalkat, kíváncsian várjuk, kamatoztatja-e majd ezen adottságait a jövőben.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.