Katalin hercegnő öccse nagy bajban van - Nem segít a király család?

Forrás: AFP -
James Middleton vállakozás Katalin hercegnő királyi család pénz segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint James Middleton teljesen kiakasztotta a családját, mivel nem hajlandó visszavenni a kicsapongó életmódjából. Katalin úgy döntött, többet nem támogatja anyagilag a testvérét.  

A férfi mindig is kilógott a testvérei közül, mivel sosem szívlelete a király élettel való felhajtást. A legnagyobb problémája, hogy szerinte a nővére miatt fuccsol be minden vállalkozása. Ebben az évben két céget is elindított, de mindkettő hamar tönkrement. Korábbi nyilatkozatokban elmondta, hogy mindenki úgy tekint rá, mint a hercegné kisöccsére, így sehol sem veszik komolyan - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

A legfrissebb hírek szerint a harmadik cége is becsődölni látszik, ezért segítsége kért a testvérétől, azonban ő nemet mondott az anyagi támogatásra. Egy palotai forrás szerint Katalinnak elege lett abból, hogy öccse folyton csak pénzt kér tőle, ezért úgy döntött, nem finanszírozza tovább James bohóckodását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.