A GO magazin olvasói idén is eldönthették, kit tartanak az év legstílusosabb férfijának, a választásuk pedig idén is a rapperre, Kanye Westre esett.

Zenész és producer, akinek slágereit a világ minden táján ismerik, ezen kívül övé Kim Kardashian híres feneke, kétgyerek büszke édesapja, mindemellett elismert divattervező - ez mind egy személyben a legkevesebbet mosolygó sztár, Kanye West, akit idén ismét a legstílusosabb férfinak választottak a GQ magazin olvasói.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A sztár, aki tavaly már elnyerte ezt a címet, Twitteren köszönte meg rajongóinak a bizalmat és a szavazatukat. Az ikonikus férfimagazin készítői elmondták: több száz, illetve ezer képet is megnéznek, mielőtt kiválasztják a jelölteket, akik közé csakis olyan hírességek kerülhetnek, akik emblematikus, magától értedődő, könnyed és nagyon egyéni stílussal rendelkeznek. Olyanokat, akiktől - ahogy ők fogalmaznak - tényleg van mit ellesni öltözködés terén.

A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-ben
Feledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai itt!