Kanye West lett 2015 legjobban öltözött férfisztárja

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard -
Kim Kardashian GQ magazin Kanye West szavazás férfi öltözködés stílus rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A GO magazin olvasói idén is eldönthették, kit tartanak az év legstílusosabb férfijának, a választásuk pedig idén is a rapperre, Kanye Westre esett.

Zenész és producer, akinek slágereit a világ minden táján ismerik, ezen kívül övé Kim Kardashian híres feneke, kétgyerek büszke édesapja, mindemellett elismert divattervező - ez mind egy személyben a legkevesebbet mosolygó sztár, Kanye West, akit idén ismét a legstílusosabb férfinak választottak a GQ magazin olvasói.

Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

A sztár, aki tavaly már elnyerte ezt a címet, Twitteren köszönte meg rajongóinak a bizalmat és a szavazatukat. Az ikonikus férfimagazin készítői elmondták: több száz, illetve ezer képet is megnéznek, mielőtt kiválasztják a jelölteket, akik közé csakis olyan hírességek kerülhetnek, akik emblematikus, magától értedődő, könnyed és nagyon egyéni stílussal rendelkeznek. Olyanokat, akiktől - ahogy ők fogalmaznak - tényleg van mit ellesni öltözködés terén.

A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-ben

Feledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.